Ny sida om lån lanseras

Nu lanserar vi en ny sida som handlar om att låna pengar i största allmänhet och privatlån och blancolån i synnerhet. Sidan behandlar fakta och information kring bank- och lånerelaterade frågor på den Svenska lånemarknaden.
Svenska banker online eftersöks av många privatpersoner och därför riktar sig sidan snarare till privatpersoner än till företag. För den som är ny eller söker efter nya uppslag och idéer kring att låna pengar online kommer sidan att vara till nytta och målet är att sidan ska bli den bästa sajten för alla som söker svar på frågor om att låna pengar online.

Till skillnad från många andra sidor som står att finna på nätet i ämnet privatlån fokuserar vi inte på smslån och mikrolån som företeelse utan om olika lån utifrån lämplighet vid ett givet tillfälle. Därav kommer sidan inte svämma över av reklambanners eller reklam vars enda syfte är att personer skall lockas att ta ett överilat beslut om lån som egentligen inte passar de personliga förutsättningarna bäst. Fokus kommer med andra ord att ligga på fakta om villkor för olika lån, tips på vilka lån som är lämpliga i olika skeden i livet och vilka lån som lämpar sig särskilt bra till givna ändamål eller privatekonomisk situation.

Vårt fokus ligger på privatlån, blancolån, snabblån, billån och möjligheten att samla lån för att få mer pengar över till annat. Vi är inte till exempel inte övertygade om att den enda utvägen för personer med låg kreditvärdighet är exempelvis lån av kategorin smslån utan vet att det även finns andra lån som personer med lite sämre kreditvärdighet kan ansöka om och få.

Allt eftersom sidan växer kommer vi förhoppningsvis också kunna tillhandahålla olika beräkningsmallar och andra verktyg helt kostnadsfritt till våra läsare. Vi planerar att dela med oss av mallar och filer där man enkelt kan fylla i olika siffror och få uträkningar på hur mycket lån kostar m.m. Ett kostnadsfritt budgetverktyg är också det under framtagande. Vi sätter din privatekonomiska situation i centrum och därför är det viktigt för oss att du har tillräckligt mycket fakta och underlag för att kunna välja vilket eller vilka lån som passar dig allra bäst. När de kostnadsfria mallarna och beräkningsverktygen lanseras är osäkert i dagsläget men vi kommer att hålla er uppdaterade genom våra nyheter här på bloggen.

Vårt mål: Att bli den bästa sajten för att söka och jämföra olika lån på nätet! Hjälp oss att uppfylla detta genom att dela och rekommendera vår sida i olika sammanhang!
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln