Låna pengar snabbt med bankid (dec 2015)

Snabblån och smslån utan uc med bankid

Låna pengar snabbt Låna pengar snabbt
Många har insett att ett snabblån eller smslån utan uc kontroll med bankid är ett snabbt och säkert sätt att låna pengar på. Tidsåtgången mellan ansökan och utbetalning av lånet till ditt konto kortas ner väsentligt med hjälp av bankid och även om många långivare även tillåter andra sätt att identifiera sig på så är det snabbt och smidigt, mobilt bankid är ett ännu enklare alternativ då du kan använda det vart du vill utan att släpa med dig en dator.
 

Vilka lån för bankid och mobilt bankid?

Det är många lån som tillåter bankid och mobilt bankid som identifieringsmetod och du kan alltså hitta både större privatlån och mindre snabblån och smslån både med och utan uc kontroll.
För den som specifikt söker efter ett snabblån eller smslån med bankid som identifieringsmetod finns ett antal att välja mellan.
För den som söker ett större privatlån utan säkerhet är Bank Norwegian ett större privatlån med bankid som identifieringsmetod.

Vad det gäller mindre snabblån och smslån med bankid finns följande populära lån:
Cash2you - låna 25000 kr med bankid (använder uc)
CashBuddy - låna 25000 kr med bankid (använder uc)
Onea - låna 30000 kr med bankid (ingen uc - smslån utan uc med bankid)
Monetti - låna 20000 kr med bankid (ingen uc - smslån utan uc med bankid)
 

Snabblån och smslån med bankid

Snabba lån med bankid Snabba lån med bankid

Egentligen är det inte bara genom snabblån och smslån med bankid som du kan låna pengar snabbt. Flera andra banker tillåter också att hela låneprocessen fullföljs med hjälp av BankID, vilket snabbar på låneprocessen av helt naturliga skäl. Genom att slippa kommunicera genom vanlig traditionell postgång där papper skall skickas mellan dig och den långivande banken så kortas låneprocessen ner med flera dagar och du får alltså dina pengar på kontot snabbt.
BankID är gratis att skaffa och numera är det en bra idé att skaffa bankid eftersom allt fler använder detta som identifieringsmetod. Det gäller både myndigheter och privata företag så har du inte bankid ännu kan det vara hög tid att skaffa det för att utföra snabba identifieringar i olika sammanhang. Med bankid kan du söka snabba lån oavsett vilken kategori av lån du söker efter.
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln