Privatlån utan säkerhet - låg ränta (maj 2016)

Privatlån utan säkerhet Privatlån utan säkerhet
Privatlån utan säkerhet är lån där du inte behöver lämna det du använder lånet till, som säkerhet. Den här typen av lån kallas även blancolån och det finns gott om olika lån att välja mellan.

Bland privatlån utan säkerhet finns större lån med lång återbetalningstid och förhållandevis låg ränta och det finns mindre lån utan säkerhet med kortare återbetalningstid. Så kallade årslån i form av snabblån och smslån kan ibland också vara ett alternativ för den som vill söka lån snabbt och enkelt online. Den som har tänkt att samla ihop sina befintliga lån och krediter genom att söka ett skuldfinansieringslån gör lämpligast det genom att söka ett privatlån avsett för att samla lån.

Alla typer av lån som är till privatpersoner kallas privatlån men sedan skiljer det sig åt mellan olika kategorier av lån. Det finns exempelvis lån som inte använder sig av uc kontroll, vilket kan vara bra för den som vill låna pengar utan uc. Lån för personer med betalningsanmärkning är också relativt vanligt förekommande och de lånen finns för med mesta i kategorin snabblån.

Man kan söka privatlån utan säkerhet ensam eller tillsammans med en medsökande. Att söka lån tillsammans med medsökande gör man i kategorin privatlån och blancolån snarare än i kategorin snabblån. Att söka lån tillsammans med medsökande innebär att båda låntagarna står för lånet och att båda är lika mycket skyldiga att se till att lånet blir återbetalt. Som regel är det en person som kallas för huvudlåntagare men det betyder inte att den andra personen är mindre ansvarig för lånet. Räntan fördelar man som man anser själv genom att meddela banken vem som skall deklarera för räntan. Alternativt justerar man det på egen hand när det är dags för att deklarera.

Privatlån utan säkerhet med låg ränta är vanligt och för att låna pengar online av svenska banker krävs endast en internetuppkoppling. I vissa fall kan du behöva bankid för att signera din låneansökan, vilket gör att låneprocessen går mycket snabbare än om du söker lån på annat sätt.
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln