Samla lån och få bättre ekonomi (dec 2016)

Skuldfinansiering Skuldfinansiering
Att samla lån och är ett bra sätt att snabbt få bättre ekonomi genom ett skuldfinansieringslån. Ett lån som är avsett för att samla lån brukar också kallas för skuldfinansiering. Genom ett skuldfinansieringslån kan man snabbt och enkelt skapa ekonomiskt utrymme för att få mer pengar över till andra saker än bara löpande räkningar och kostnader för gamla lån och krediter.

Vem vill inte ha en bra ekonomi och kunna göra de saker man vill och kanske även kunna lägga undan en slant, för att köpa något man längtar efter?

Så gott som alla kan förbättra sin ekonomi genom att regelbundet se över sina lån och krediter i syfte att sänka sina kostnader.
 

Skuldfinansiering för privatpersoner

Skuldfinansiering för privatpersoner skall inte förväxlas med skuldsanering. Skuldfinansiering för privat bruk handlar helt enkelt bara om att samla lån och krediter till ett större lån som man amorterar och betalar ränta på.
Många gånger kan man höra benämningen skuldfinansieringslån, skuldsaneringslån och skuldkonsolidering, vilket är uttryck som egentligen syftar på en och samma sak. Nämligen att samla ihop alla gamla lån och krediter.

Många gånger går det mycket lättare än man tror att sänka sina månatliga utgifter för lån och krediter med riktigt stora summor och många blir förvånade över varför de inte tagit chansen till skuldfinansiering tidigare.

De flesta som har lån och krediter bör se över huruvida de kan spara pengar på att samla lån med viss regelbundenhet. Det behöver inte ens vara med anledning av att man är i akut behov av att få bättre ekonomi, utan kan lika gärna vara för att vara proaktiv och bry sig om vilka löpande månatliga kostnader man har för lån och dylikt.
 

Vad behöver man tänka på

Egentligen är det inte ens krångligt att samla ihop sina gamla skulder. Det är några enkla och ganska basala saker som man behöver hålla reda på när man planerar att göra en skuldkonsolidering.

Det första man behöver göra är att räkna ut hur behoven av lån egentligen ser ut. Att räkna ut hur mycket man behöver låna och vad det nya lånet får kosta per månad är det första steget. Hur mycket de lån och krediter man redan har kostar per månad är också viktigt att ha en god uppfattning om, eftersom det är den summan du strävar efter att sänka framöver.
 

Hur ska man räkna när man vill samla lån?

När man bestämt sig för att undersöka möjligheten att spara pengar genom att samla lån och krediter, är det bara att sätta igång och räkna på vad det är för typ av skuldfinansieringslån som man är i behov av.

Börja med att skaffa dig en översikt över vad du betalar i nuläget för alla dina lån och krediter. Att räkna samman de totala kostnaderna för lån, krediter, ränta, avgifter och allt annat som hör dem till, är enkelt och allt du behöver är penna, papper och kanske en miniräknare.

Sedan räknar du ut vad du amorterar varje månad och hur mycket du betalar i ränta och avgifter varje månad. Den totala summan är vad dina lån och krediter kostar dig idag och är med andra ord den summa du ska sträva efter att sänka för att få bättre ekonomi.

Här nedan försöker vi visa hur du ska räkna för att sedan veta vilket lån du letar efter.

Exempel på hur du räknar samman dina befinliga lån och krediter.
Exempel på hur du räknar samman dina befinliga lån och krediter.

Samla lån utan uc kontroll

Att samla lån utan uc kontroll är fullt möjligt så länge du inte behöver låna mer än max 80 000 kr.

Visst kan man samla lån och krediter på ännu högre sammanslaget belopp men då måste man söka mer än ett lån utan uc kontroll för att få den totala summan att räcka till de lån och krediter du redan har. Det kan finnas situationer då det är ett alternativ att ta flera lån utan uc samtidigt. Så länge det gör din vardagsekonomi bättre än innan du tog det nya lånet.

Det måste vara du själv som beräknar vilket tillvägagångssätt som passar dig i den situation just du befinner dig i.
 

Alla lån för skuldfinansiering

www.kontanter.nu - värt ett besök för att slippa leta över hela nätet!
Om du av någon anledning inte är nöjd med informationen på vår sida, eller inte hittar det lån för skuldfinansiering som du skulle behöva, kan du besöka en annan seriös sida som är specialiserad på skuldfinansiering för privat bruk. Vi stöttar gärna den sidan med anledninga av att den dels är etablerad sedan flera år tillbaka men också för att man kan hitta i princip allt man behöver veta där, utan att behöva surfa runt på nätet i fullständig förvirring.

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln