Låna till semester 2017

Låna pengar till semester Låna pengar till semester
Att låna pengar till semester är inga problem men var alltid noga med att tänka efter först, huruvida du verkligen vill spendera lånade pengar på semester.

För många är det inga konstigheter att låna pengar till semester och sedan återbetala senare under året, medan för andra kanske det handlar om en tillfällig svacka i privatekonomin, som gör att det är aktuellt att låna pengar till semestern.
 

Vilka lån passar när man ska låna till semester

Vilka som är de bästa lånen när du ska låna pengar till semester, beror helt och hållet på dina personliga förutsättningar. Självklart är det bra om räntan är så billig som möjligt och att du har en stor valfrihet när det gäller hur lång återbetalningstid du kan välja för ditt semesterlån.
Det är alltid bättre att välja en lite längre återbetalningsperiod än man egentligen tror att man behöver och sedan förtidsinlösa lånet om man vill bli fri från skulden tidigare.
Skälet till varför det är bättre att göra på det här sättet, är att en längre återbetalningstid ger en lägre månadssumma att betala och det är alltid bättre att göra extra inbetalningar än att stå med en hög månadskostnad som man kanske inte klarar av om något oförutsett skulle hända.

Bra lån när du behöver låna till semestern:
Onea - låna upp till 30 000 kr utan uc kontroll och med lång återbetalningsstid.
Frogtail - låna upp till 50 000 kr utan uc kontroll och med lång återbetalningstid.
Monetti - låna upp till 20 000 kr utan uc kontroll och med lång återbetalningstid.
Cash2you - låna upp till 25 000 kr med uc kontroll men även för personer med relativt låg kreditvärdighet eller med många förfrågningar hos uc.
CashBuddy - låna upp till 25 000 kr med uc kontroll men även för personer med relativt låg kreditvärdighet eller många förfrågningar hos uc.
 

Låna med eller utan uc till semestern

När det handlar om att göra ett val av lån och huruvida man kan tänka sig att acceptera en uc kontroll eller inte, är det alltid bra att tänka efter hur många uc kontroller man redan har fått registrerade på sig, de senaste 12 månaderna.
Lån utan uc kontroll kan ofta vara något dyrare i ränta än lån som använder sig av uc kontroll men det handlar främst om vilka långivare som tillhandahåller de olika lånelösningarna, snarare än själva uc kontrollens vara eller icke vara.
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln