Bästa stora lånet utan säkerhet (juli 2017)

Bästa lånen utan säkerhet Bästa lånen utan säkerhet

Lån utan säkerhet innebär lån som du inte behöver ha någon särskild säkerhet för att få. Vanligtvis räcker det med en stadigvarande inkomst som är stor nog att både täcka dina löpande utgifter och kostnaderna för det lån du tänker ansöka om.

För lån som det behövs säkerhet för är de vanligaste lånen bolån och billån där bilen du tänker köpa utgör säkerhet för lånet. Även andra större investeringar eller köp av båtar och andra saker som betecknas som "lyxkonsumtion" kan man ibland sätta som säkerhet för lån.

Lån som inte kräver säkerhet kallas ofta också för blancolån eller blankolån, vilket alltså betyder precis detsamma som lån utan säkerhet.
Det finns ett brett utbud av olika former av privatlån utan säkerhet att söka online och många av dem har riktigt bra villkor.
 

Bästa stora lånet utan säkerhet just nu

Självklart är det dina personliga och ytterst invidiuella önskemål och behov som kommer att styra valet av lämpligt blancolån. När vi tänker på stora lån så avser vi i första hand lån på över 50 000 kr och stigande belopp. Det största blancolånet du kan söka just nu i Sverige är hos Bank Norwegian, där du kan låna ända upp till den gigantiska summan av 600000 kr utan krav på säkerhet. Värt att notera är dock att för att låna så stora summor krävs väldigt god ekonomi och en god inkomst, alternativt att man är två personer som ansöker om lånet. När man är två som ansöker om lånet kallas det för att man har en medsökande.
 

ICA Bankens stora blancolån

Om man ser det rent generellt utifrån vad som kan gälla många privatpersoner, är ICA Bankens privatlån utan säkerhet ett riktigt bra val för de allra flesta. Du kan låna upp till 350 000 kr utan säkerhet, hos ICA banken!

ICA Banken - låna upp till 350 000 kr utan säkerhet
Privatlån utan säkerhet på belopp mellan: 20 000 - 350 000 kr
Åldersgräns för lån utan säkerhet: 18 år gammal
Inkomstkrav: Du ska ha en regelbunden inkomst av något slag. Din inkomstnivå kommer att avgöra hur stora lånebelopp du kan bli godkänd för hoso ICA Banken.
Återbetalningstid: Maximal återbetalningstid att välja är 12 år.
Kreditupplysning: Ja, liksom precis alla andra banker, är ICA Banken ålagda att göra en kreditbedömnings som kombineras med en skriftlig kreditupplysning. ICA Banken beställer sina kreditupplysningar genom företaget UC.
Låna med betalningsanmärkning: Nej, hos just den här banken kommer du inte att bli godkänd för lån om du har betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Överlag är det väldigt svårt att få lån med skuld hos Kronofogdemyndigheten, däremot finns det gott om lån upp till belopp på 50000 kr, som man kan bli godkänd för även om man har betalningsanmärkning.
Ränta: Individuell ränta. Ju bättre kreditvärdighet, desto billigare ränta. Ett bra och billigt privatlån utan säkerhet.

Fördelar med att låna pengar snabbt hos ICA Banken:

  • ICA Banken har bra ränta i förhållande till många andra banker, då jämför vi både med onlinebanker och vanliga landbaserade banker.
  • När lånet är godkänt är det enkelt att sköta det online och ICA Banken tar inte ut några dolda avgifter eller fakturaavgifter.
  • Hos ICA Banken kan du även skaffa kreditkort med kreditutrymme eller öppna andra typer av konton såsom lönekonto och annat om du vill. En annan fördel med ICA Banken är att de är en väletablerad bank som har lång erfarenhet av Svenska låntagare.


För vem passar ICA Banken bäst?
ICA Banken passar bäst för dig som har god - medelgod kreditvärdighet och inte har överdrivet många uc kontroller sedan tidigare. En UC kontroll finns kvar i kredituplysningsföretagens register i 12 månader från det datum den beställdes.
Du ska inte ha betalningsanmärkningar eller på annat sätt ha misskött din ekonomi kraftigt.

Du behöver ha ordnad ekonomi och inte allt för mycket skulder sedan tidigare i förhållande till din inkomst. Större chans att få lån om det är så att du tänker använda lånet för att samla andra gamla lån och krediter genom skuldfinansiering.
 

När är ett lån bra eller dåligt

Som vi redan nämnt är det i princip relativt om ett lån är bra eller dåligt för just dig. I generella termer kan man sammanfatta ett bra lån med att det är lättillgängligt, avgiftsfritt , flexibelt i den mening att du kan välja en löptid som passar dig och givetvis också ett lånebelopp som passar dig.

Räntan är en viktig parameter att ta hänsyn till men när vi pratar om vad som är bra eller dålig ränta börjar det handla allt för mycket om din privata ekonomi och framför allt din kreditvärdighet. Det är nämligen så att räntan i de flesta fall sätts individuellt och det betyder att du får ränta utifrån hur bra kreditvärdighet du har. Det betyder att om du är i akut behov av ett lån kanske det ändå är prisvärt för dig även om räntan inte är den lägsta på marknaden. Förutsatt att du fått så låg ränta som möjligt utifrån just din kreditvärdighet.

Det handlar om att söka lån med så lågt räntespann som möjligt för då vet man åtminstone vad den högsta (sämsta) räntan kan komma att bli. Du kan alltid söka lån och tacka nej till erbjuden ränta om du vill.
Om du inte blir godkänd för de lånen som har riktigt låg ränta, är det sannolikt för att din kreditvärdighet är lite lägre. Det innebär att andra banker kommer att behandla dig på liknande sätt gällande räntenivåer.
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln