Låna 50000 trots många förfrågningar hos UC, bara 1 592 kr per månad

Letar du efter stora lån utan UC kontroll så kommer du ganska snart att upptäcka att det inte går, att få låna 50000 utan UC om du vill ha ett enda lån hos enbart ett kreditföretag. Ett alternativ kan då vara att låna pengar av företag som inte tycker att många förfrågningar behöver vara ett hinder för att bli godkänd.

Det finns ett antal lån som medger max lånebelopp på 30000 - 40000 utan UC kontroll men när det gäller belopp över det, kommer du inte att hitta något i dagsläget. Många tror helt felaktigt att det bara är lån utan UC som finns som alternativ om man har betalningsanmärkningar och låg kreditvärdighet. Credway kan vara ett lånealternativ utan UC men hos dem kan du bara låna 30000 kr. Kombinerar du Credway med ett annat snabblån kan du uppnå större lånebelopp.
 

Låna 50000 kr trots betalningsanmärkning

Det finns gott om lån som inte använder UC men att komma upp i större lånebelopp på 50000 kr eller mer kan bli dyrt om du väljer fel lån. Dessutom är det inte ens säkert att de godtar personer med betalningsanmärkning. Det är bara vissa lån som gör det nämligen.

Som vi redan informerat om, kan du i dagläget (mars 2018) inte ta ett enda lån hos bara ett kreditföretag. Du måste med andra ord hitta flera lån att kombinera.
Att hålla nere på månadskostnaderna blir alltså en viktig aspekt i det här läget eftersom du vill ha så få lån som möjligt och ändå till lägsta möjliga månadsbelopp.
 

Lån med UC men hög toleransnivå

Låna 50000 med betalningsanmärkning

Tidigare kunde du, genom att kombinera lånen CashBuddy med att samtidigt söka ett likadant lån hos deras systerbolag Cash2you, låna 50000 kr trots låg kreditvärdighet eller många förfrågningar hos UC.

OBS! Detta är lån som använder UC kontroll!

Inte ens betalningsanmärkningar behövde vara ett hinder och därför är var det fullt möjligt att låna 50000 kr trots många tidigare UC förfrågningar och med betalningsanmärkningar.

Nu har Cash2You upphört som lån och varumärke (Maj 2018) och därför begränsas du till att söka andra lån. Däremot finns det gott om konkurrenskraftiga alternativ till de här lånen. Framför allt kan du hitta de främsta konkurrenterna bland snabblån.

Vilka lån som har lika låga trösklar som Cash2you och CashBuddy är svårt att säga men eftersom du fortfarande kan söka lån hos CashBuddy, är det ett fullgott val för dig som inte behöver låna så mycket pengar. Hos CashBuddy får du enkla lån på 25000 kronor.
 

Måste du undvika UC kontroll?

Det kan finnas tillfällen då du absolut måste undvika UC kontroll men ändå behöver låna mer än 30000 - 40000 kr. I de lägena återstår bara att försöka hitta lån som inte använder sig av UC och ta ett par sådana för att uppnå det lånebelopp som du behöver.

Olika kreditkonton kan vara ett alternativ men se upp så att inte månadskostnaderna drar iväg till för höga summor. Du måste förstås vara helt säker på att du kommer att kunna återbetala de lån du tar, oavsett om det är ett eller flera lån som blir aktuellt för dig.
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln