Om svenska-banker.se

Svenska banker Svenska banker

Svenska-banker.se är en helt opartisk sida som drivs av idéella krafter. Vårt främsta syfte är att tillhandahålla bra fakta och information om Svenska banker online så att våra besökare kan göra väl avvägda val när de ska välja sina låneprodukter.

Eftersom sidan bedrivs på idéella initiativ kan svarstiden vid önskemål om kontakt variera över tid även om vi försöker att svara på inkomna kontaktönskemål så snart som det bara är möjligt för oss.

Allmänna villkor

§1 Personuppgifter
svenska-banker.se hanterar inte personuppgifter eller fullföljande av olika typer av låneansökningar. Låneansökningar hanteras direkt mellan de banker och långivare som omnämns och rekommenderas och låntagaren själv.
Vid kontakt eller anmälan om nyhetsbrev och liknande kan du vara anonym och de uppgifter som sparas är e-postadresser för eventuell framtida kommunikation men lämnas ej ut till tredje part.
Utskick om nyheter kan komma att ske och mottagaren ansvarar för att anmäla att han/hon inte önskar mottaga sådana utskick genom att besvara utskicket enligt den instruktion som alltid kommer att finnas med i mejlet.

§2 Ansvar
svenska-banker.se  ansvarar inte för skador eller konflikter beträffande lån eller avtal. Inte heller ansvarar svenska-banker.se för förändringar i lånevillkor som ej kommit till vår kännedom. I alla händelser av konflikt med en långivande bank, skall du vända dig direkt till långivaren.
Vi rekommenderar inte överskuldsättning och du ansvarar själv för att låna ansvarsfullt.

§3 Ändring av allmänna villkor
Allmänna villkor kan komma att ändras över tid, därför bör du hålla dig uppdaterad på de allmänna villkoren som finns på denna sida med jämna mellanrum.
 

Kontakta oss

Privatlån online

Privatlån online är privatlån utan säkerhet, snabblån, smslån, billån och alla lån du kan söka genom ansökan på nätet. Svar får du direkt på skärmen efter ansökan.

Snabblån online

Snabblån online är kategorin lån som är extra snabba vad det gäller ansökan och utbetalningsprocess. Alla lån online oavsett storlek, ger som regel svar direkt på skärmen.

Billån online

Det finns fördelar med att låna pengar till bil utan att sätta bilen som säkerhet. Valmöjligheten vart, när och vilken bil du ska köpa är större och du väljer också av vem du köper bilen,

Samla lån

Genom att samla dina befintliga lån till ett enda lån eller möjligen ett par lån, kan du sänka dina kostnader med upp till flera 1000-lappar per månad om du söker skuldfinansiering.