Bank Norwegian - blancolån 600000 kr

Sök blancolån eller så kallade privatlån utan säkerhet på mellan 5000 - 600 000 kr hos Bank Norwegian. Snabb ansökan online med BankID och svar på låneansökan direkt på skärmen.

Bank Norwegian privatlån Bank Norwegian privatlån

Bank Norwegian kan ge privatlån utan säkerhet eller så kallade blancolån på upp till en halv miljon kronor. Att låna upp till 500000 kr utan säkerhet hos en och samma bank med 15 års återbetalningstid går bara att göra hos Bank Norwegian.

Nu när Bank Norwegian lägger även denna konkurrensfördel till sina redan starka låneprodukter kan man nog säga att de bokstavligen bryter sig in på den Svenska lånemarknaden.

BankNorwegian stora privatlån utan säkerhet
BankNorwegian stora privatlån utan säkerhet

Fördelar med privatlån hos Bank Norwegian:
- Hög max lånegräns på upp till 600 000 kr
- Lång återbetalningstid på upp till 15 år
- Ger ofta lån även till personer som fått nej på låneansökan hos sin vanliga bank.
- Ser generöst på kreditvärdighet även om man har skulder sedan tidigare
- Hantera dina bankärenden hos Bank Norwegian online genom inloggning med BankID på fil eller mobilt bankid.

Nackdelar med privatlån hos Bank Norwegian:
- Den som av någon anledning vill låna pengar utan uc kontroll kan inte göra det hos Bank Norwegian.

Tips:
Bra lånealternativ för dig som har god, medelgod eller till och med lite sämre kreditvärdighet. Många som fått nej på låneansökan blir förvånade över att de faktiskt blir godkända för lån hos Bank Norwegian. Passar särskilt bra för dig som redan har en stor skuldbörda, så länge du löser de gamla skulderna med det nya lånet eller söker lån på rimliga belopp i förhållande till dina tidigare lån.
 

Kreditkort - ett alternativ till lån hos Bank Norwegian

För den som vill ha en kostnadsfri kredit utan ränta i upp till 6 veckor. Ett kreditkort blir som ett räntefritt lån och Bank Norwegian är väldigt snabba på att skicka ut ditt kreditkort så att du kan börja använda det.

Fördelar med kreditkort hos Bank Norwegian:
- Högt kreditbelopp är fullt möjligt
- Inga avgifter för att skaffa eller inneha kortet
- Ingen avgift på varuköp, varken i Sverige eller utomlands
- Upp till 45 dagars räntefri kredit
- Upp till 100.000 kr i kredit

Samla tidigare lån genom Bank Norwegian

Att samla ihop tidigare/andra lån genom privatlån eller så kallat blacolån hos Bank Norwegian passar alldeles utmärkt. Detta är nästan ett av de mest populära användningsområdena för privatlån utan säkerhet hos den här banken.

Genom att max lånebeloppet hos Bank Norwegian är så pass högt så är de faktiskt en av de banker som skuldfinansiering passar allra bäst hos. Visserligen är det inte jättelätt att bli godkänd för lån på över 400 000 kr eftersom det krävs mycket goda inkomster och kreditvärdighet för det men med en medsökande är det sällan några problem att låna mer än 400 000 kr.

Oavsett vad det primära syftet med att samla lån är, går det inte att bortse ifrån att det alltid är lättast och enklast att ha ett enda lån hos en enda bank, vilket Bank Norwegians höga max lånebelopp med möjligheten att låna så stora belopp som över en halv miljon kronor möjliggör.

Det kan till och med vara en fördel att passa på att lösa gamla lån och krediter i samband med att man ansöker om blancolån hos Bank Norwegian eftersom det är en fördel för banken att du har lån hos färre långivare. Vill du först titta lite närmare på andra större lån som passar för skuldfinansiering så kan du naturligtvis göra det.
 

Låna med medsökande hos Bank Norwegian

Att ansöka om lån tillsammans med en medsökande ökar i prinscip alltid möjligheten till att få lån godkända. Att söka lån tillsammans med medsökande gör att ni är två personer som båda är lika mycket ansvariga för att lånet återbetalas och många upptäcker till sin förvåning att de kan få ett gemensamt lån även om en eller till och med båda låntagarna har lite sämre kreditvärdighet.

Att låna tillsammans med medsökande är alltså en god idé om man prövat att låna pengar tidigare och fått nej på ansökan. Detta gäller särskilt när du vill söka stora lån utan krav på säkerhet.
 

Snabblån utan uc kontroll istället för lån hos Bank Norwegian

Vissa banker och långivare använder sig av uc kontroll och andra ger snabblån utan uc kontroll. Det är olika och banken eller långivaren bestämmer själv vilket kreditupplysningsföretag de skall använda sig av.

Allt mer vanligt är faktiskt att mindre snabblån ges utan att kreditupplysningen görs genom uc och istället använder man sig av andra kontroller för att bedöma en persons kreditvärdighet.

För en privatperson med låg kreditvärdighet är det ofta en fördel att låna pengar utan uc kontroll eftersom man då inte försämrar sin kreditväridghet ännu mer genom att dra på sig många förfrågningar hos uc. Att det inte görs en kreditupplysning genom uc ska inte förväxlas med att det inte görs någon kreditkontroll alls.

Att söka lån utan kreditkontroll är i princip inte möjligt i Sverige då seriösa banker och långivare har skyldighet att göra en kreditbedömning, vilket ofta innebär en kreditupplysning genom något kreditupplysningsföretag.

Bank Norwegian tillhör de banker som använder sig av just uc kontroll men många förfrågningar eller befintliga lån behöver inte nödvändigtvis vara ett hinder för att få ett nytt lån hos Bank Norwegian.
 

Privatlån och blancolån för alla tillfällen

Privatlån utan säkerhet kallas också ibland för blancolån, vilket innebär att man inte behöver ha någon särskild säkerhet för lånet och pengarna använder man till det man själv önskar.

Att låna pengar utan säkerhet i form av blancolån är i allmänhet lite dyrare än om man exempelvis köper en bostad och sätter bostaden som säkerhet för ett bolån och liknande. Inom kategorin privatlån och blancolån återfinner vi alla lån där ingen säkerhet krävs oavsett om det handlar om ett större lån, ett snabblån utan uc kontroll eller ett mer traditionellt smslån.
 

Informationen uppdaterades senast 2018-03-18.

Privatlån online

Privatlån och blancolån för alla olika behov, svar direkt på skärmen

Snabblån online

Snabblån med ansökan online och svar direkt på skärmen. Extra snabbt med BankID

Billån online

Billån för dig som vill välja bil och köpa och sälja utifrån dina egna villkor

Samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner