BYNK privatlån utan säkerhet

BYNK är lånet för dig som bland annat vill ha flera betalningsfria månader per år. Hos BYNK kan du söka lån och välja att ha många betalningsfria månader per år, upp till 4 betalningsfria månader kan du välja att ha.

BYNK privatlån BYNK privatlån

Bynk har också ett unikt belöningssystem som gör att du kan tjäna Bynk poäng som du bland annat kan använda till att betala av ditt lån med. Detta är inget du behöver lägga så stor vikt vid om du inte är intresserad av det för i övrig är BYNK ett helt vanligt och okomplicerat lån för den som behöver låna pengar snabbt utan krav på säkerhet.

Du kan också ladda ner Bynk appen och ha väldens bästa överblick över dina ärenden hos Bynk.

Bynk privatlån med många betalningsfria månader per år
Bynk privatlån med många betalningsfria månader per år

Fördelar med privatlån BYNK:
- Upp till 4 betalningsfria månader per år!
- Bra lånevillkor för dig som vill ta ett lån utan säkerhet!
- Förhållandevis låga inkomstkrav i jämförelse med många andra banker.

Nackdelar med privatlån hos BYNK:
- Den som av någon anledning vill låna pengar utan uc kontroll kan inte göra det hos BYNK.
- Du kan inte få lån om du har betalningsanmärkning.
 

Tips:
Bra lånealternativ för dig som har god, medelgod eller till och med något sämre kreditvärdighet. Bara för att du kanske fått nej på låneansökan hos din vanliga bank, behöver det inte innebära att du får nej även från BYNK.
Bynk använder UC eller Bisnode, beroende på önskat lånebelopp. Lite för många förfrågningar hos UC, behöver inte nödvändigtvis betyda ett automatiskt avslag.

Använd BYNK som skuldfinansiering för att samla lån

BYNK passar mycket bra för att samla lån och få billigare månatliga kostnader istället för de gamla lånen och krediterna som du kanske redan har. Att samla lån på 200 000 kr hos BYNK kan sänka dina kostnader för lån ganska mycket och om det är lägre månadskostnad och lång återbetalningstid du är ute efter, kanske detta är en av de banker som kanske är de allra bästa för dig.
 

Snabblån utan uc kontroll istället för lån hos BYNK

BYNK använder UC för stora lån men om du söker mindre mikrolån hos Bynk kan de istället använda sig av Bisnode. Det finns alltså inga garantier för att du slipper kreditupplysning genom Upplysningscentralen AB så om du är väldigt angelägen om att undslippa sådana, ska du istället rikta in dig på snabblån utan UC. De lånen medger inte lika höga lånebelopp som BYNK men det är en konsekvens du tar om du föredrar det alternativen.
 

Privatlån och blancolån för alla tillfällen

Oavsett om du ansöker om ett större lån eller ett mindre, så passar olika lån för olika tillfällen. Ska du göra en större investering som du kan sätta som säkerhet för lånet är det en viss typ av lån som passar bäst, medan lån utan krav på säkerhet är lån som du kan använda till vad du vill.

Om du ska söka lån för att samla gamla skulder, är det billigare med de banker som har längre återbetalningstid och ofta också större lån. Räntorna för de lånen brukar som regel vara väsentligt mycket billigare än andra mindre och kortfristiga lån.

Numera säger inte kategorier och namn på lån så mycket om vilka villkor de olika lånen har och däför ska du helst jämföra lite olika lån innan du bestämmer dig. Ett lån som kallar sig för snabblån behöver inte vara negativt och det är inte att likställa med den gamla sortens smslån som för många väcker blandade och ofta negativa känslor.
 

Informationen på den här sidan om Bynk, uppdaterades senast 2018-03-18.

Privatlån online

Privatlån och blancolån för alla olika behov, svar direkt på skärmen

Snabblån online

Snabblån med ansökan online och svar direkt på skärmen. Extra snabbt med BankID

Billån online

Billån för dig som vill välja bil och köpa och sälja utifrån dina egna villkor

Samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner