ICA Banken privatlån - låna 350000 billigt

ICA Banken ICA Banken

Sök blancolån eller så kallade privatlån utan säkerhet på mellan 20000 - 350 000 kr hos ICA Banken. ICA Banken har allt från mindre privatlån till bolån, kreditkort och fonder.

Snabb ansökan online och svar på låneansökan direkt på skärmen.

ICA Banken fortsätter att växa sig allt större på den svenska lånemarknaden och faktiskt inte bara inom lån utan också för bankärenden rent generellt. Du kan uträtta dina bankärenden snabbt och enkelt online och ICA Banken har också flera andra kreditlösningar att erbjuda.
Vad sägs om bolån, billån, båtlån, kreditkort och fondsparande?

Att låna pengar hos ICA Banken är tryggt och säkert och ICA Banken har mycket hög tillgänglighet. ICA Banken har billiga privatlån och blancolån, vilket är deras största konkurrensfördel.
 

ICA Bankens billiga privatlån och blancolån på upp till 350000 kr

Lånevillkor privatlån och blancolån utan säkerhet hos ICA BAnken:
Minsta möjliga lånebelopp: 20000 kr
Högsta möjliga lånebelopp: 350 000 kr
Återbetalningstid: Upp till 12 år, lång återbetalningstid!
Åldersgräns: 18 år gammal
Inkomstkrav: En individuell bedömning görs från person till person men du behöver ha en fast inkomst av något slag och ju mer du vill låna, desto högre krav på inkomst.
Lån utan uc kontroll: Nej, ICA Banken använder sig av UC kontroll
Låna med betalningsanmärkning: Nej, du kan inte ansöka om lån om du har betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Ränta: Individuellt satt ränta, vanligtvis ligger räntan på omkring 3,7% - 10,95%

Fördelar med privatlån hos ICA Banken:
- Hög max lånegräns på upp till 350 000 kr
- Lång återbetalningstid på upp till 12 år
- Bland de lägsta räntorna för privatlån och blancolån utan säkerhet

Nackdelar med privatlån hos ICA Banken:
- Den som av någon anledning vill låna pengar utan UC kontroll kan inte göra det hos ICA Banken
- Skuldebrevet signeras inte elektroniskt

Tips:
Bra lånealternativ för dig som har god, medelgod kreditvärdighet. ICA Banken tenderar att neka lån till personer med allt för dålig kreditvärdighet.
 

Prisexempel låna hos ICA Banken med exempelränta på 5,5%: OBS! Just dina kostnader kan bli både lägre och högre beroende på vilken ränta just du kommer att erbjudas från ICA Banken.

Låna 350000 kr i 12 år = 3245 kr per månad
Låna 300000 kr i 12 år = 2781 kr per månad
Låna 250000 kr i 12 år = 2318 kr per månad
Låna 200000 kr i 12 år = 1854 kr per månad
Låna 150000 kr i 12 år = 1390 kr per månad
Låna 100000 kr i 12 år = 927 kr per månad
Låna 50000 kr i 5 år = 950 kr per månad

Samla lån genom ICA Banken

Att samla lån genom privatlån eller så kallat blacolån hos ICA Banken passar alldeles utmärkt eftersom man kan få riktigt bra ränta hos dem. Genom att max lånebeloppet hos ICA Bankenn är så pass högt i kombination med bra ränta, så är ICA Banken en av de banker som skuldfinansiering passar allra bäst hos.

Oavsett vad det primära syftet med att samla lån är, går det inte att bortse ifrån att det alltid är lättast och enklast att ha ett enda lån hos en enda bank.
 

Låna med medsökande hos ICA Banken

Att ansöka om lån tillsammans med en medsökande underlättar alltid och ökar möjligheten till lån dramatiskt. Att söka lån tillsammans med medsökande gör att ni är två personer som båda är lika mycket ansvariga för att lånet återbetalas och många upptäcker till sin förvåning att de kan få ett gemensamt lån även om en eller till och med båda låntagarna har lite sämre kreditvärdighet.

Att låna tillsammans med medsökande är alltså en god idé om man prövat att låna pengar tidigare och fått nej på ansökan. Handlar lånet om en gemensam investering såsom ett bolån eller annat, är det till och med att rekommendera att ni söker lån tillsammans om ni är flera som ska köpa tillsammans.
 

Låna till vad du vill med blancolån

När du söker ett blancolån eller ett privatlån utan säkerhet kan du använda pengarna till vad du själv vill. Kanske handlar det om att samla tidigare lån och krediter eller så kan du använda lånet till nya inköp. Du kan köpa hela eller delar av en bostad, ta ett billån eller bara låna pengar för att köpa något annat som du behöver.

Tänk dock på att aldrig låna mer pengar än du kommer att kunna återbetala. Det är viktigt att sköta sin privata ekonomi på ett bra sätt för att inte hamna i ekonomisk knipa i framtiden.
 

En mångsidig bank med många olika banktjänster

ICA Banken har varit en välkänd bank i Sverige under ganska många år nu. De många olika banktjänsterna som de erbjuder i form av ica lån, billån, bolån, kreditkort och fondsparande gör den till en fulländad bank i samma klass som övriga storbanker i Sverige.

ICA Banken sticker ut lite eftersom de har kommit lång med sin digitala utveckling och de har också en bank app som underlättar dina digitala överföringar och annat. Den som inte vågar chansa på en okänd bank på nätet, kan lugnt välja ICA Bankens privatlån eller några andra banktjänster hos dem.
 

ICA lån passar för alla tillfällen

Privatlån utan säkerhet kallas också ibland för blancolån, vilket innebär att man inte behöver ha någon särskild säkerhet för lånet och pengarna använder man till det man själv önskar. ICA lånet är ett billigt lån utan säkerhet. Även räntan på ICA kreditkort och övriga tjänster är billig och bra.

Att låna pengar utan säkerhet i form av blancolån är i allmänhet lite dyrare än om man exempelvis köper en bostad och sätter bostaden som säkerhet för ett bolån och liknande. Inom kategorin privatlån och blancolån återfinner vi alla lån där ingen säkerhet krävs oavsett om det handlar om ett större lån, ett snabblån utan uc kontroll eller ett mer traditionellt smslån.
 

Snabblån utan uc kontroll istället för lån hos ICA Banken

Vissa banker och långivare använder sig av uc kontroll och andra ger snabblån utan uc kontroll. Det är olika och banken eller långivaren bestämmer själv vilket kreditupplysningsföretag de skall använda sig av.

Allt mer vanligt är faktiskt att mindre snabblån ges utan att kreditupplysningen görs genom uc och istället använder man sig av andra kontroller för att bedöma en persons kreditvärdighet. För en privatperson med låg kreditvärdighet är det ofta en fördel att låna pengar utan uc kontroll eftersom man då inte försämrar sin kreditväridghet ännu mer genom att dra på sig många förfrågningar hos uc.

Att det inte görs en kreditupplysning genom uc ska inte förväxlas med att det inte görs någon kreditkontroll alls. Att söka lån utan kreditkontroll är i princip inte möjligt i Sverige då seriösa banker och långivare har skyldighet att göra en kreditbedömning, vilket ofta innebär en kreditupplysning genom något kreditupplysningsföretag.
 

Sidan uppdaterades senast 2018-02-05.

Privatlån online

Privatlån och blancolån för alla olika behov, svar direkt på skärmen

Snabblån online

Snabblån med ansökan online och svar direkt på skärmen. Extra snabbt med BankID

Billån online

Billån för dig som vill välja bil och köpa och sälja utifrån dina egna villkor

Samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner