Klicklån - privatlån låna 40000 kr

Ansök om blancolån och snabba privatlån utan krav på säkerhet hos Klicklån. Det finns möjlighet att ansöka om att låna mellan 10000 - 40000 kr snabbt genom enkel ansökan online.
Svaret får du direkt på skärmen och du kan välja upp till 6 års återbetalningstid. Låna 40000 kr snabbt utan krångel!

Klicklån privatlån Klicklån privatlån

Klicklån ingår i samma koncern som också tillhandahåller låneprodukterna "LEASY" och "Thorn". Det är Thorn som står bakom samtliga varumärken och de använder sig av UC kontroll. Däremot behöver inte många förfrågningar eller lite sämre kreditvärdighet av andra skäl, vara ett hinder för att få ett lån godkänt.

Lån godkänns dock inte till personer med betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.

Grundkrav och villkor för Klicklån

Klicklån ger populära lån till många
Klicklån ger populära lån till många

Fördelar med privatlån hos Klicklån:
- Inga krav på säkerhet för lånet
- Många förfrågningar hos uc innebär inte automatisk avslag
- Många får lån hos Klicklån även om de inte trodde de skulle bli godkända för lån
- Lång återbetalningstid på upp till 72 månader

Nackdelar med privatlån hos Thorn:
- Ansökan behöver ofta fullföljas genom att Klicklån ringer upp och frågar ett antal kompletterande frågor som egentligen redan är besvarade i och med ansökan. De ringer dock upp samma dag eller dagen efter ansökan beroende på vilken tid du gjorde ansökan så det behöver inte betyda en fördröjning av låneprocessen.

Tips:
Bra lånealternativ för dig som har god, medelgod eller till och med lite sämre kreditvärdighet. Många personer som kanske redan fått nej på låneansökan hos andra långivare, blir förvånade över att de faktiskt blir godkända för lån hos Klicklån.
Så länge du inte har betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten är det värt att göra ett försök.

Räntan sätts individuellt, ju bättre kreditvärdighet du har, desto bättre ränta får du. Vanligtvis ligger räntan på omkring ca 9,9% - 21,6%.

Prisexempel för lån hos Klicklån: Obs! Detta är bara ett exempel eftersom räntan sätts utifrån individuella förutsättningar. Din kostnad kan därför bli både lägre och högre än i exemplet nedan.

Låna 50000 kronor
Exempel månadskostnad för lån på 50000 kronor i 72 månader (6 år) = 932 kronor per månad.
Låna 40000 kronor
Exempel månadskostnad för lån på 40000 kronor i 72 månader (6 år) = 747 kronor per månad.
Låna 30000 kronor
Exempel på månadskostnad för lån på 30000 kronor i 72 månader (6 år) = 563 kronor per månad
Låna 20000 kronor
Exempel på månadskostnad för lån på 20000 kronor i 72 månader (6 år) = 379 kronor per månad.
Låna 10000 kronor
Exempel månadskostnad för lån på 10000 kronor i 72 månader (6 år) = 194 kr per månad.LEASY sätter ränta på ditt lån utifrån en individuell bedömning.
I normalfallet är räntan mellan 9,9 - 21,6 % (dec 2015 uppgifter)

Uppläggningsavgift: 495 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: Gratis med autogiro (annars en kostnad på 39 kr per faktura)

Klicklåns största konkurrenter

Om man bortser från att Klicklån i princip konkurrerar med sig själva genom flera olika varumärken såsom LEASY och Thorn, har de ganska många konkurrenter inom samma kategori av medelstora snabblån som man kan söka online.

Klicklån sticker inte ut nämnvärt om man jämför dem med alternativa varumärken eftersom de både använder UC kontroll och inte heller godkänner låntagare som har betalningsanmärkningar. Däremot verkar det som att de är något mer generösa än många andra när det handlar om många UC förfrågningar och lite mer osäkra inkomster. Alternativ till Klicklån kan vara Credway som har väldigt bra lånevillkor men också BYNK som är ett lån som ökar i populäritet.

Visst kan Klicklån definitivt konkurrera i frågan om priset på räntan men i förhållande till många stora lån utan säkerhet, är de inte billigare utan snarare oftast lite dyrare än exempelvis BankNorwegian som också är en mycket tolerant bank när det handlar om kreditscoring.

Du kan inte ansöka om lån tillsammans med medsökande hos Klicklån, vilket kan var en nackdel om du är ute efter att leta efter ett lån som du kan söka tillsammans med någon anhörig. För det ändamålet passar andra lån bättre och då kan åter igen BankNorwegian vara ett bra alternativt lån.
 

Snabblån utan uc kontroll istället för lån hos Klicklån

Att Klicklån sedan några år tillbaka använder sig av UC som kreditupplysningsföretag, är förmodligen ingen fördel för dem. Det är nämligen många presumtiva låntagare som är ute och söker efter bra och billiga lån som inte tar UC kontroll.

Söker du efter den sortens lån som inte använder UC är det framför allt inom kategorin snabblån som du kommer att hitta dem. Det finns också gott om lånealternativ för personer som av någon anledning fått riktigt dålig kreditvärdighet på grund av betalningsanmärkningar.

Det kan möjligen tala till Klicklåns nackdel att de både tar UC och inte heller godkänner låntagare med gamla anmärkningar men det verkar inte vara deras primära affärsidé att ge ut den typen av lån.
 

Att samla många tidigare lån och krediter

Ar du många lån och krediter som du vill samla ihop, kanske inte Klicklån's maximala lånegräns räcker till för dig. Det är ganska vanligt att man vill ansöka om ett lån för skuldfinansiering men också att det handlar om större lån än 40000 kr.
När du vill samla ihop gamla lång och krediter är räntan också av stor vikt, vilket kan göra att du hittar andra lån som är mer lämpliga för ändamålet både vad det gäller storlek på lånet och räntenivån.
För att hitta bra, stora och billiga lån som passar för att använda till att samla ihop gamla skulder kan du leta efter dem i en särskild kategori.
 

Informationen på den här sidan om Klicklån, uppdaterades senast 2018-03-22.

Privatlån online

Privatlån och blancolån för alla olika behov, svar direkt på skärmen

Snabblån online

Snabblån med ansökan online och svar direkt på skärmen. Extra snabbt med BankID

Billån online

Billån för dig som vill välja bil och köpa och sälja utifrån dina egna villkor

Samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner