Thorn - privatlån låna 100000 kr

Ansök om blancolån och privatlån utan säkerhet hos Thorn och låna mellan 10000 - 100000 kr snabbt genom enkel ansökan online. Svar direkt på skärmen och upp till 6 års återbetalningstid.

Thorn privatlån Thorn privatlån

Hos Thorn kan du låna upp till hela 100 000 kronor snabbt och enkelt genom ansökan om privatlån eller så kallat blancolån direkt på nätet.

Thorn ingår i samma koncern som också tillhandahåller låneprodukterna "LEASY",  "Klicklån" och deras senast lanserade varumärke Modus Finans. Samtliga av dem använder sig av UC kontroll men lite för många förfrågningar eller kanske lite sämre kreditvärdighet av andra skäl, behöver inte alltid utgöra ett hinder för att få ett lån godkänt.
Däremot kommer du att bli nekad lån om du har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.

Utvecklade låneprodukter hos Thorn Privat Finans

Thorn Privat Finans har funnits länge i Sverige men då enbart under namnet Thorn. Låneprodukterna har sett likadana ut i många år fram tills alldeles nyligen då de gjorde en stor uppryckning och utvecklade sina låneprodukter under just varumärket Thorn Privat Finans.

Däremot ser Klicklån och LEASY oförändrade ut medan en lite uppstickare i deras utbud är det ganska nya lånet Modus Finans som utmärker sig lite i jämförelse med de andra lånen

Thorn har nu Thorn Privatlån Plus och Thorn Pauslån. Här kan du jämföra de olika lånen med varandra.

Privatlån Plus med högt lånebelopp
Privatlån Plus med högt lånebelopp
Pauslån med högt lånebelopp och betalningsfria månader
Pauslån med högt lånebelopp och betalningsfria månader

Exempel på vad ett lån hos Thorn kostar

Prisexempel för lån hos Thorn: Obs! Detta är bara ett exempel eftersom räntan sätts utifrån individuella förutsättningar. Din kostnad kan därför bli både lägre och högre än i exemplet nedan.

Låna 50000 kronor
Exempel månadskostnad för lån på 50000 kronor i 72 månader (6 år) = 932 kronor per månad.
Låna 40000 kronor
Exempel månadskostnad för lån på 40000 kronor i 72 månader (6 år) = 747 kronor per månad.
Låna 30000 kronor
Exempel på månadskostnad för lån på 30000 kronor i 72 månader (6 år) = 563 kronor per månad
Låna 20000 kronor
Exempel på månadskostnad för lån på 20000 kronor i 72 månader (6 år) = 379 kronor per månad.
Låna 10000 kronor
Exempel månadskostnad för lån på 10000 kronor i 72 månader (6 år) = 194 kr per månad.


I normalfallet är räntan mellan 9,9 - 21,6 % (dec 2015 uppgifter)

Uppläggningsavgift: 495 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: Gratis med autogiro (annars en kostnad på 39 kr per faktura)

Samla lån genom Thorn privatlån

Eftersom Thorn har höjt sina lånebelopp från de tidigare maxbeloppet på 50000 kr till 100000 kr, passar Thorn bättre nu än förr om det handlar om att du vill samla lån och krediter som du har sedan tidigare. Att söka ett större lån för att finansiera gamla skulder genom att helt enkelt förtidsinlösa dem, är ett mycket vanligt och väldigt effektivt sätt att få mer pengar på.

Thorn har dock många konkurrenter som också har bra lån till billig ränta och med bra lånevillkor i övrigt. Om du är intresserad av lån som kan jämföras med detta ska du särskilt titta lite närmare på BYNK som också är en väldigt bra långivare. Söker du efter de riktigt stora privatlånen är det BankNorwegian du ska läsa mer om.

Den som har god kreditvärdighet kan tjäna många tusenlappar på att välja rätt privatlån och när det handlar om de stora privatlånen utan säkerhet som du tänker ta i syfte att samla lån, bör du jämföra olika lån för skuldfinansiering, innan du bestämmer dig.
 

Låna med medsökande hos Thorn

Att ansöka om lån tillsammans med en medsökande underlättar alltid och ökar möjligheten till lån dramatiskt. Att söka lån tillsammans med medsökande gör att ni är två personer som båda är lika mycket ansvariga för att lånet återbetalas och många upptäcker till sin förvåning att de kan få ett gemensamt lån även om en eller till och med båda låntagarna har lite sämre kreditvärdighet. Att låna tillsammans med medsökande är alltså en god idé om man prövat att låna pengar tidigare och fått nej på ansökan. Hos Thorn kan du i normalfallet inte söka lån tillsammans med medsökande. Om du vill söka lån tillsammans med medsökande rekommenderar vi i första hand Bank Norwegian som ett mycket bra alternativ till just detta lån.
 

Låna till vad du vill med blancolån

När du söker ett blancolån eller ett privatlån utan säkerhet kan du använda pengarna till vad du själv vill. Kanske handlar det om att samla tidigare lån och krediter eller så kan du använda lånet till nya inköp. Du kan köpa hela eller delar av en bostad, ta ett billån eller bara låna pengar för att köpa något annat som du behöver.
Tänk dock på att aldrig låna mer pengar än du kommer att kunna återbetala. Det är viktigt att sköta sin privata ekonomi på ett bra sätt för att inte hamna i ekonomisk knipa i framtiden.
 

Snabblån utan uc kontroll istället för lån hos Thorn

Att låna pengar utan att det görs en kreditupplysning genom företaget Upplysningscentralen AB, är något som allt fler personer söker efter. Genom att ta ett lån utan UC, kan man undvika att det syns i upplysningsregistret att man sökt lån men också vilka lån man har eller fått.

Många känner att vikten av personlig integritet är väger allt tyngre och i takt med att allt fler varumärken inom kategorin lån utan UC kontroll växer fram, finns det all anledning att undersöka vilka lån inom den nischen som kan vara både bra och prisvärda. Lån utan UC behöver nämligen inte ens vara särskilt dyra numera eftersom det är en växande trend att ansöka om sådana. Hitta dem i kategorin snabblån. Det är också där du kan hitta lån för personer som har betalningsanmärkningar.
 

Informationen på den här sidan om Thorn Privat Finans, uppdaterades senast 2018-03-22.

Privatlån online

Privatlån och blancolån för alla olika behov, svar direkt på skärmen

Snabblån online

Snabblån med ansökan online och svar direkt på skärmen. Extra snabbt med BankID

Billån online

Billån för dig som vill välja bil och köpa och sälja utifrån dina egna villkor

Samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner