Snabblån och privatlån hos Cash2you

Ansök om ett snabblån eller privatlån utan säkerhet hos Cash2you och låna mellan 3000 - 25000 kr snabbt och enkelt online. Snabbt svar direkt på skärmen!

Cash2you snabblån Cash2you snabblån

Cash2you har bra och enkla snabblån där du till ett bra pris, kan du låna upp till 25000 kr snabbt och enkelt genom ansökan online. Svaret får du blixtsnabbt direkt på skärmen strax efter att du skickat iväg din ansökan.

Cash2you har snabblån och smslån med lång återbetalningstid på upp till 5 år, vilket ger en valfrihet när du väljer hur mycket du vill betala per månad för ditt lån. Välj alltid lite längre återbetalningstid än du tror att du behöver, du kan alltid förtidsinlösa lånet senare om du vill och kan!
Låna 25000 kr och betala bara 796 kr per månad!

Villkor och krav för lån hos Cash2you

Cash2you snabblån trots anmärkning
Cash2you snabblån trots anmärkning

Fördelar med lån hos Cash2you:
- Godkänner ofta lån trots många förfrågningar hos UC
- Kan godkänna lån trots betalningsanmärkningar
- Lång återbetalningstid ger lågt månadsbelopp att betala
- Två valfria betalningsfria månader per år

Nackdelar med lån hos Cash2you:
- För den som inte tycker om autogiro kan det kännas som en nackdel
- Använder uc kontroll vilket "gör avtryck" hos UC de kommande 12 månaderna
- Inte individuellt satt ränta så har du god kreditvärdighet kanske ett annat lån blir billigare

Övrigt:
Du kan ansöka om lån från och med det år du fyller 20 år. Inkomstkraven är förhållandevis milda då även a-kassa, sjukpenning och pension räknas som inkomst så länge den är regelbunden.
Extremt snabbt lån om du signerar med BankID.

Tips:
Cash2you och CashBuddy tillhör samma koncern och du kan ha lån hos båda samtidigt. Med lån hos båda samtidigt kan du låna 25000 + 25000 kr, vilket sammanlagd gör att du kan låna 50000 kr i 5 år med en total månadskostnad inkl. amortering på runt 1600 kr.

Den här typen av privatlån utan säkerhet faller inom ramen för de mindre/medelstora lånen med vad som är ett stort eller litet lån är förstås ett relaitivt begrepp som är upp till var och en att avgöra.

Priser för privatlån utan säkerhet hos Cash2you

Prisexempel för snabblån med lång återbetalningstid hos Cash2you:
Exempel på priser om du väljer längsta möjliga återbetalningstid.

Att betala per månad för lån på 25000 kr = 796 kr/månad
Att betala per månad för lån på 20000 kr = 637 kr/månad
Att betala per månad för lån på 15000 kr = 478 kr/månad

Prisexempel för mindre privatlån utan säkerhet vid val av kortarer återbetalningstid:
Exempel på priser om du väljer en återbetalaningstid på 2 år.

Att betala per månad för lån på 25000 kr = 1 387 kr/månad
Att betala per månad för lån på 20000 kr = 1 110 kr/månad
Att betala per månad för lån på 15000 kr = 832 kr/månad

Prisexempel på mindre privatlån utan säkerhet vid val av 12 månaders återbetalningstid:
Att betala per månad för lån på 25000 kr = 2 427 kr/månad
Att betala per månad för lån på 20000 kr = 1 942 kr/månad
Att betala per månad för lån på 15000 kr = 1 456 kr/månad

Cash2you använder sig av UC kontroll

Kreditupplysning genom UC Kreditupplysning genom UC

Cash2you använder sig förvisso av kreditupplysning genom företaget Upplysningscentralen AB men många tidigare förfrågningar eller allmänt låg kreditvärdighet behöver inte betyda ett avslag.

Den som har låg kreditvärdighet i övrigt med anledning av gamla betalningsanmärkningar eller förhållandevis hög skuldbörda sedan tidigare behöver inte heller tveka att söka lån genom Cash2you eftersom de har mycket hög godkännandegrad på sina låneansökningar.

Cash2you passar extra bra för dem som vill hålla nere det belopp som skall betalas månatligen eftersom det är ett snabblån med lång återbetalningstid jämfört med de flesta andra snabblån som finns på den Svenska lånemarknaden. För bara 796 kr per månad, kan du låna 25 000 kr och när du kommit ner i skuldnivå kan du erbjudas höjning upp till 25 000 kr igen  om du skulle vilja och behöva.

Cash2you började så sent som under våren 2015 att använda sig av UC kontroll, vilket de inte gjorde tidigare så all annan information som du eventuellt läst om UC hos den här långivaren, är därför inaktuell.
 

Andra snabblån som inte använder uc kontroll

Om du av någon anledning ändå tvekar angående om detta är lånet för dig eller om du vill undersöka vilka lånealternativ utan UC det finns, ska du absolut göra det. Jämför olika snabblån och se vilka villkor, priser, löptider och annat som erbjuds. Det är väldigt individuellt vilka lån som passar bäst.

Det man ska ha i åtanke är att de större lån som kanske har lite högre krav på kreditvärdighet, ofta är de billigaste lånen när det gäller ränta.
 

Snabblån med betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning finns kvar i kreditupplysningsföretagens register i 3 år efter att den skuld som gav upphov till anmärkningen är betald. Detta kan tyckas vara en orimligt lång strafftid och det är väl med anledning av det som det blir mer och mer vanligt med lån som kan godkännas trots gamla betalningsanmärkningar.

Cash2you är inte ensamma om att ge lån trots anmärkning, det finns andra snabblån som också lånar ut pengar till personer med prickar i sin kredithistorik. Man får i princip alltid räkna med att få lite dyrare ränta om man har låg kreditvärdighet, vilket gäller även de lån som tillämpar individuell räntesättning.
 

Alternativ till Cash2you

Det finns många bra alternativ till Cash2you men den här långivaren utmärker sig framför allt genom att de inte kräver särskilt hög kreditvärdighet. Du kan som sagt få lån trots betalningsanmärkning och du behöver inte ha inkomst från arbete för att få lån.
Andra lånealternativ som kan jämföras i förhållande till den här långivaren hittar du i första hand bland de snabblån som finns att tillgå.

Behöver du ett större lån kan det vara ett alternativ att söka lån samtidigt genom CashBuddy som är systerbolaget med exakt samma villkor och krav. Med två lån samtidigt, kan du alltså låna upp till 50000 kr och kostnaden ligger ändå på under 1600 kr per månad.
 

Samla lån genom Cash2you

Har man bara ett antal mindre lån och krediter på ett belopp upp till 25000 kr kan cash2you mycket väl lämpa sig för att samla lån i form av skudlfinansiering eftersom månadskostnaden blir förhållandevis låg i jämförelse med långa andra korta lån och krediter.

I sammanhanget är 25000 kr relativt lite när det handlar om att samla lån för skuldfinansiering och det kan finnas lån som är billigare för den som har god kreditvärdighet. Eftersom räntan inte utgår ifrån individuella förhållanden utan är lika för alla så är det värt att pröva att söka ett annat lån om man inte har allt för låg kreditvärdighet.
 

Informationen på den här sidan om Cash2you, uppdaterades senast 2018-03-23.

Privatlån online

Privatlån och blancolån för alla olika behov, svar direkt på skärmen

Snabblån online

Snabblån med ansökan online och svar direkt på skärmen. Extra snabbt med BankID

Billån online

Billån för dig som vill välja bil och köpa och sälja utifrån dina egna villkor

Samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner