CashBuddy snabba privatlån

Ansök om ett snabblån eller privatlån utan säkerhet hos CashBuddy och låna mellan 3000 - 25000 kr snabbt och enkelt online. Svar direkt på skärmen!

CashBuddy snabblån och privatlån CashBuddy snabblån och privatlån

CashBuddy ger små och medelstora privatlån och blancolån utan krav på säkerhet för lånet. Det här kreditföretaget är generösa i sin bedömning av kreditvärdighet och dömer inte ut dig bara för att du kanske har många förfrågningar hos UC eller om du tidigare råkat få betalningsanmärkning.

Hos CashBuddy kan du låna pengar snabbt med villkor som lång återbetalningstid och två betalningsfria månader per år, vilket är en fördel om du behöver mer pengar över till annat ett par månader om året. CashBuddy och Cash2you tillhör samma koncern och du kan ha lån hos båda samtidigt om du vill.

Lånevillkor och krav för privatlån hos CashBuddy

CashBuddy privatlån utan säkerhet
CashBuddy privatlån utan säkerhet

Fördelar med lån hos CashBuddy:
- Du kan få lån trots många förfrågningar hos UC.
- Du kan bli godkänd trots betalningsanmärkningar.
- Låga månadsbelopp om du väljer lång återbetalningstid.
- Två valfria betalningsfria månader per år.
- Lån även om du inte har jobb.
- Inga uppläggningsavgifter eller annat tillkommer.

Nackdelar med lån hos CashBuddy:
- Autogiro är obligatoriskt (du kan inte välja bort det).
- Använder UC kontroll vilket "gör avtryck" hos UC de kommande 12 månaderna
- Inte individuellt satt ränta, samma ränta oavsett kreditvärdighet.

Tips:
När det gäller åldersgränsen på 20 år så kan du ansöka om privatlånet redan samma år som du fyller 20 även om du inte fyllt år ännu.
Som inkomst räknas inkomst av arbete, eget företagande, a-kassa, sjukpenning eller pension. Låga krav på inkomst med andra ord. Däremot ska du ha någon form av regelbunden inkomst.
 

Kostnad för privatlån hos CashBuddy

Det tillkommer inga extra kostnader eller uppläggningsavgifter hos CashBuddy. Allt du betalar är räntan som är lika för alla, oavsett vilken kreditvärdighet du har. Välj gärna en lång återbetalningstid till att börja med för du kan när som helst göra extra inbetalningar och därmed korta ner lånetiden om du har ekonomisk möjlighet.

Du får alltid räkna med att lån som accepterar låntagare med låg kreditvärdighet, är dyrare än lån som ställer lite högre krav på din kreditscoring.

Prisexempel för snabblån med lång återbetalningstid hos CashBuddy:
Att betala per månad för lån på 25000 kr = 796 kr/månad
Att betala per månad för lån på 20000 kr = 637 kr/månad
Att betala per månad för lån på 15000 kr = 478 kr/månad

CashBuddy använder UC som kreditupplysningsföretag

Kreditupplysning genom UC Kreditupplysning genom UC

Alla långivare, banker och kreditföretag är enlig lag i princip ålagda att inhämta ett skriftligt underlag som ska komplettera de uppgifter du själv lämnar vid ansökan. Att låna pengar utan kreditupplysning ska alltså inte förekomma.

CashBuddy beställer sina kreditupplysningar hos Upplysningscentralen AB men många tidigare förfrågningar eller betalningsanmärkningar, behöver inte betyda att du får avslag på ansökan. CashBuddy har sätter stor tillit till nutid och framtid istället för att döma ut dig för hur din tidigare kredithisotrik sett ut.
 

Andra snabblån som inte använder uc kontroll

Om du av någon anledning ändå inte anser att CashBuddy har det som krävs för ett bra lån för just dig, kanske du vill titta närmare på andra lånealternativ. När det gäller lån som använder UC men som accepterar många låntagare trots låg kreditvärdighet, är CashBuddy ganska outstanding i sin klass.

Att söka lån som inte använder UC, behöver inte vara någon garanti för att de är lättare att bli godkänd för än det är att få lån hos CashBuddy men det är alltid viktigt att välja rätt lån utifrån de förutsättningar du har. Många lån som inte använder UC, är i en prisklass för sig. Jämför gärna flera olika snabblån innan du bestämmer dig.
 

Snabblån med betalningsanmärkning

Även om CashBuddy använder UC, kan du ändå bli godkänd för lån om du har låg kreditvärdighet på grund av betalningsanmärkningar. Kanske känner du redan till att det är mycket svårare att få ett lån om du har anmärkningar i kreditregistren, vilket är fullt naturligt.

En betalningsanmärkning visar på att du tidigare haft eller hamnat i betalningsproblem men det behöver ju inte betyda att du inte kan sköta din ekonomi i nuläget. Det är just det som långivare av den här typen, tar fasta på. Att du ser ut att klara av att betala dina framtida skulder även om du inte har gjort det i ditt tidigare liv. En betalningsanmärkning ligger kvar i 3 år efter att skulden betalats och det är mycket lång tid.
 

Vilka vänder sig CashBuddy främst till?

Även om CashBuddy passar de allra flesta så finns det billigare lån än detta om du tillhör de lyckliga som har bra kreditscoring. Om du har det kommer du att hitta billiga privatlån utan säkerhet inom andra kategorier. CashBuddy är ett lån som riktar in sig på personer som kanske inte har så lätt att få lån hos andra banker och även om du har fått nej från andra, kan det vara värt att pröva att göra en låneansökan hos dem.

Att låna ut pengar till personer med låg kreditvärdighet är lite av det här kreditföretagets affärsidé och om du testat andra låneföretag tidigare kan du ändå få ett lån här. Om du inte får lån hos den här långivaren bör du antagligen övergå till att enbart söka lån utan UC eller söka lån som har ännu högre tolerans gentemot dålig kreditscoring.
 

Samla lån genom CashBuddy

Att låna 25000 kr för att samla gamla lån och krediter, är ofta inte tillräckligt. Den som är i behov av att samla ihop gamla lån har väldigt ofta lån på mycket högre totalbelopp än 25 000 kr. Möjligen är det lämpligt för den som har mindre privata skulder, avbetalningsköp och kanske några privata småskulder att lösa med vänner och bekanta.

Den som har större behov, kan antingen ta ett kombinerat lån på sammanlagt 50000 kr hos CashBuddy och systerföretaget Cash2you till en total kostnad på under 1500 kr per månad. Ett annat kanske ännu mer lämpligt alternativ är att ansöka om ett större lån som räcker till att samla ihop alla gamla skulder.
 

Informationen på den här sidan om CashBuddy uppdaterades senast 2019-05-25.

Privatlån online

Privatlån och blancolån för alla olika behov, svar direkt på skärmen

Snabblån online

Snabblån med ansökan online och svar direkt på skärmen. Extra snabbt med BankID

Billån online

Billån för dig som vill välja bil och köpa och sälja utifrån dina egna villkor

Samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner