Credway - snabblån / kreditkonto

Credway är ett flexibelt lån i form av en kontokredit online. Kontokrediter har flera olika fördelar i jämförelse med att ta ett vanligt snabblån. Framför allt betalar du mindre i ränta om du inte använder hela krediten med en gång!

Credway snabblån kreditkonto utan uc Credway snabblån kreditkonto utan uc

Hos Credway kan du söka snabblån i form av ett kreditkonto och bara betala ränta för det belopp du faktiskt utnyttjar.

Ansök om ett kreditkonto på belopp mellan 1000 - 30000 kr utan uc kontroll till garanterat billigast ränta på Svensk smslånemarknad! Credway har en unik "lägsta ränta garanti" för smslån som du inte kan få någon annanstans!

Credway villkor och krav för kontokredit

Ett billigt alternativ istället för den "gamla sortens" smslån. Credway har en unik låneprodukt där de garanterar att du får den lägsta räntan. Dessutom har Credway humana krav både närdet handlar om kreditvärdighet och inkomstnivåer.

Credway alternativ till smslån
Credway alternativ till smslån

Fördelar med Credway:
- Lån utan kreditupplysning genom UC kontroll
- Snabb hantering med BankID och även andra sätt att identifiera sig på
- Individuell bedömning av kreditvärdighet, inga automatiska avslag
- Lång och flexibel återbetalningstid
- Låg ränta!
- Betala endast ränta för det belopp du utnyttjat på ditt kreditkonto
- Smidig app för mobilen eller surfplattan
- Många olika identifieringmetoder utöver BankID

Nackdelar med Credway:
- Inga nackdelar

Prisexempel för kontokredit hos Credway:
Låna 30000 kr = lägsta belopp att betala per månad 1500 kronor, inklusive ränta
Låna 20000 kr = lägsta belopp att betala per månad 1000 kronor,  inklusive ränta
Låna 15000 kr = lägsta belopp att betala per månad 750 kronor, inklusive ränta
Låna 10000 kr = lägsta belopp att betala per månad 500 kronor, inklusive ränta
Låna 5000 kr = lägsta belopp att betala per månad 250 kronor inklusive ränta

Välj själv om du vill återbetala i snabbare takt! Om du gör det, blir det ännu billigare.

Priser som andra knappast kan konkurrera med

Att lämna "lägsta ränta garanti" på den här sortens snabblån/kreditkonto är väldigt ovanligt. Att Credway gör det till sin stora konkurrensfördel är bara bra för dig som låntagare eftersom du får en bra och billig kredit som du kan använda när du vill.

Att söka en kontokredit med en kreditlimit som du fritt kan förfoga över när du saknar pengar på ditt vanliga konto, är en mycket användbar metod för att skaffa en reservkassa ifall nåt oförutsett händer.
Kreditkonton är den sortens krediter som ökar allra mest i populäritet och även om det det numera finns ganska många sådana att välja mellan så sticker Credway ut i positiv bemärkelse.
 

Snabblån utan uc kontroll hos Credway

Att söka en kredit utan att det görs någon kreditupplysning genom företaget UC, är enbart positivt för dig som kund. Genom att söka kredit utan UC, skyddar du din kreditvärdighet från att sjunka med anledning av många förfrågningar.

Många som söker lån online, gör misstaget att ansöka om lån lite här och där, utan att reflektera över att det genereras UC kontroller för många av lånen. Helt plötsligt kanske det tar stopp och då är det för sent att ångra sig eftersom förfrågningarna ligger kvar i registret i 12 månader från det datum den beställdes. Detta är ett onödigt sätt att få dålig kreditvärdighet på och därför är det bra med Credway då du inte tar sådana risker.
 

Snabblån med betalningsanmärkning hos Credway

Att bli godkänd för lån och krediter när man har betalningsanmärkningar, är inte alltid så enkelt. Dels kan det vara svårt att hitta lån med låga krav på kreditvärdighet men de är ofta också dyrare än andra lån. Det hänger ihop med att långivaren anser att de tar en högre risk när de lånar ut pengar till personer med låg kreditscoring.

Lån som använder sig av individuell ränta är också knepigt att få med låg ränta om man har dålig kreditvärdighet. Betalningsanmärkningar är en av de saker som drar ner din kreditscoring mest av allt eftersom en anmärkning signalerar att du inte skött din ekonomi tidigare.

Hur kan man ens få lån med betalningsanmärkning då? Jo, de kreditföretag som har hög tillit till din framtida förmåga att sköta dina betalningar kan ge dig lån trots anmärkningar. Det de tittar på är alltså framåt i tiden utifrån dina nuvarande inkomster och den kalkyl som de gör för att beräkna din förväntade betalningsförmåga.
 

Den här sidan med information om Credway uppdaterades senast 2018-03-24.

Privatlån online

Privatlån och blancolån för alla olika behov, svar direkt på skärmen

Snabblån online

Snabblån med ansökan online och svar direkt på skärmen. Extra snabbt med BankID

Billån online

Billån för dig som vill välja bil och köpa och sälja utifrån dina egna villkor

Samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner