Frogtail - snabblån utan uc kontroll

Genom Frogtail kan du ta snabblån och privatlån utan säkerhet på belopp mellan 1000 - 40000 kr utan uc kontroll. Betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder och du får svar direkt på skärmen.

Frogtail snabblån utan uc Frogtail snabblån utan uc

Frogtail snabblån utan uc kontroll på upp till 40000 kr medger en lång återbetalningstid på upp till 3 år för den som så önskar.

Den långa återbetalningstiden och en individuellt satt ränta, innebär chans till ett billigt årslån utan UC kontroll, vilket gör Frogtail till ett av de mest populära snabblånen i Sverige just nu. När du söker lån hos Frogtail behöver du inte heller ha en "prickfri" kredithistorik eftersom de kan ge lån till personer med låg kreditvärdighet.

Lånevillkor och krav för snabblån hos Frogtail

Frogtail snabblån utan UC kontroll
Frogtail snabblån utan UC kontroll

Fördelar med snabblån hos Frogtail:
- Låna utan UC kontroll
- Billigt med individuellt satt ränta
- Lång återbetalningstid på upp till 3 år
- Snabb och enkel hantering online
- Bli erbjuden lånebelopp utifrån din kreditvärdighet och väljs själv om du vill tacka ja eller nej.

Nackdelar med snabblån hos Frogtail:
- Autogiro oavsett om man vill eller inte. Tycker man inte om autogiro kan detta kännas som en nackdel.
 

Tips:
Hos Frogtail får du individuellt förslag på ränta och avbetalningsplan. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto bättre ränta blir du erbjuden. Du kan också bli erbjuden att låna ett mindre belopp än det du ansökt om, det beror på din bedömnda kreditvärdighet.
 

Snabblån utan UC kontroll hos Frogtail

Frogtail tillhör inte de kreditföretag som använder företaget Upplysningscentralen AB. Det betyder att du kan söka lån utan kreditupplysning genom en så kallad UC kontroll. Fördelen med att ansöka om lån utan UC är att din kreditvärdighet inte påverkas negativt, vilket den kan göra om du söker lån som använder en sådan upplysning.

Ofta finns den här kategorin av lån bland olika snabblån man kan söka på nätet och det går inte att hitta sådana lån om du besöker olika bankkontor i verkliga livet. Alla lån inom den här kategorin är onlinelån.
 

Snabblån med betalningsanmärkning

Om du har en eller flera betalningsanmärkningar, kanske du känner dig tveksam till om du över huvud taget kan få ett lån. Faktum är att det blir allt vanligare att man kan söka lån även med gamla anmärkningar. Frogtail är ett sådant lån du kan söka trots tidigare betalningsanmärkning.

Lån som kan ges till personer med betalningsanmärkning är generellt sett dyrare än andra vanliga banklån utan säkerhet som har lite högre krav på kreditvärdighet. När det handlar om individuell ränta gäller samma sak. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto billigare lån kommer du att kunna få.
Detta betyder i princip att om du har anmärkningar, kan utbudet av de allra billigaste alternativen, vara lite mer begränsat.

En betalningsanmärkning finns kvar i kreditupplysningsföretagens register i 3 år efter det att du betalat skulden som gav upphov till anmärkningen.
 

Jämför, överväg och välj utifrån dina förutsättningar

Det bästa är att jämföra några olika lån innan du väljer vilket av dem som passar dig bäst. Olika krav och villkor för lån varierar mycket. Att jämföra olika snabblån innebär i första hand att du ska titta efter det som är mest viktigt för dig gällande villkoren.

Kanske söker du efter ett lån med lång återbetalningstid och låga månadsbetalningar eller så söker du efter ett lån som har låga krav på kreditvärdighet.
De allra billigaste lånen är de större lånen utan krav på säkerhet. För att få dem, krävs i allmänhet att du godtar att de beställer en kreditupplysning genom UC och att du inte har några betalninganmärkningar.

Frogtail tillhör företaget Folkefinans som också har andra snabblån. Ett av dem heter Monetti och är också ett bra lån för den som har svårt att bli godkänd för lån hos andra långivare. Testa att söka lån hos Monetti om du inte blir godkänd för lån hos Frogtail. Du kan också ha båda lånen samtidigt om du vill.

Ett annat ännu billigare alternativ till Frogtail-lånet är att du istället ansöker om en kontokredit som du kan använda mer flexibelt än om du tar ett snabblån. Credway har billiga kreditkonton på upp till 30000 kronor och de garanterar också att de ger dig den lägsta räntan, vilket är en fördel. Ansök om kontokredit hos Credway om du vill ha en mer flexibel kredit.
 

Snabb utbetalning av lånet genom Frogtail

För många är det viktigt att veta när pengarna kommer när man tar ett lån. Det kan ju i vissa fall vara helt avgörande i valet av lån om man är i väldigt akut behov av pengar.
Om du godkänner den betalningsplan och räntenivå som föreslås dig, överförs beloppet till det bankkontonummer du angett och enligt de tider som bankerna praktiserar.

Tiderna är följande:
Helgfria vardagar före klockan 13.00 så överförs pengarna till din bank samma dag mellan 15.00 och 17.00.
Helgfri vardag efter klockan 13.00 så överförs pengarna till din bank under nästföljande bankdag.
Fredagar efter klockan 13.00 eller under helgen så överförs pengarna till din bank under måndagen.
Nordea överför pengarna samma dag om du ansöker före klockan 10.30
Den exakta tiden för insättning på ditt konto kan variera beroende på vilken bank du anlitar.
 

Informationen på den här sidan om Frogtail, uppdaterades senast 2018-03-24.

Privatlån online

Privatlån och blancolån för alla olika behov, svar direkt på skärmen

Snabblån online

Snabblån med ansökan online och svar direkt på skärmen. Extra snabbt med BankID

Billån online

Billån för dig som vill välja bil och köpa och sälja utifrån dina egna villkor

Samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner