Monetti - snabblån utan uc kontroll

Monetti snabblån tillhör samma företag som Frogtail som båda ägs av Folkefinans. På snabblånemarknaden är de konkurrenskraftiga och det är förhållandevis lätt att bli godkänd för lån genom Monetti.

Monetti snabblån utan uc Monetti snabblån utan uc

Monetti snabblån utan uc kontroll passar alla som behöver ta ett privatlån utan säkerhet. Hos Monetti kan man låna 1000 - 20000 kr utan UC och även den som har betalningsanmärkning kan bli godkänd. Åldersgränsen är 18 år och Monetti blancolån kan man välja att ta med upp till 12 månaders återbetalningstid vilket gör detta till ett av många populära årslån utan UC kontroll.

Lånevillkor och krav för att bli godkänd hos Monetti

Årslån utan UC hos Monetti
Årslån utan UC hos Monetti

Fördelar med snabblån hos Monetti:
- Låna 20000 kr utan uc kontroll.
- Snabb hantering med BankID och även andra sätt att identifiera sig på.
- Individuell bedömning av inkomstkrav.
- Låna pengar trots betalningsanmärkning om du sköter din ekonomi i övrigt.
- Lång återbetalningstid, årslångt lån utan UC.

Nackdelar med snabblån utan uc hos Monetti:
- Inga nackdelar

Tips:
Monetti snabba och enkla lån passar i princip alla eftersom det inte krävs så hög kreditvärdighet för att få ett lån. Lång återbetalningstid håller nere månadskostnaderna i jämförelse med om du skulle ta ett kvartalslån på bara tre månader. Att få lite längre tid på sig att återbetala lånet, skapar större trygghet eftersom din ekonomi kan förändras både till det bättre och till det sämre medan du har lånet.
 

Kostnader och pris för Monetti snabblån

Prisexempel låna:
Låna 20000 kr i 12 månader = 2196 kr per månad
Låna 15000 kr i 12 månader = 1723 kr per månad
Låna 10000 kr i 10 månader = 1424 kr per månad
Låna 5000 kr i 4 mån = 1625 kr per månad

Olika max lånetider gäller för olika belopp. Ju högre belopp du ansöker om att låna, ju längre återbetalningstid kan du välja för lånet. Du får också billigare ränta för de högre lånebeloppen och högre ränta för de lån som är på bara några få tusenlappar.

Vill du så har du alltid rätt att förtidsinlösa lånet helt eller göra extra inbetalningar. Om du har ett ekonomiskt utrymme att göra det, blir lånet billigare eftersom du då kommer att betala mindre i ränta totalt sett.

Årslån utan UC kontroll hos Monetti

Att ha friheten att ansöka om lån utan att det görs någon kreditupplysning hos UC, är det många som vill ha. De flesta vill nog ha egenmakten att själva avgöra om det ska göras en UC kontroll eller inte och framför allt är det en fördel om du redan har många tidigare förfrågningar.

För många förfrågningar inom loppet av ett år tenderar att ge en sämre kreditvärdighet, vilket kan ställa till problem om du helt plötsligt vill eller behöver göra ett större ekonomisk åtagande. Då ser det inte så bra ut med för många UC kontroller och eftersom var och en av dem lagras i registret i 12 månader, kan det ta upp till ett år innan du "städat" upp din kredithistorik på kontroller hos UC.

Just årslån utan UC kontroll är extra populärt eftersom längre återbetalningstid ger större frihet att själv påverka hur mycket som ska återbetalas varje månad. Kanske är du osäker på hur din ekonomi kommer att utvecklas och då är det skönt att ha så små räkningar som möjligt.
 

Snabblån med betalningsanmärkning hos Monetti

Monetti tillhör de lån som man kan söka även om man har betalningsanmärkningar. Detta är bra för den som kanske inte har ett prickfritt förflutet i sin kredithistorik. Att få en anmärkning innebär att du blir märkt med låg kreditscoring för flera år framåt. En anmärkning ligger kvar i 3 år efter att du har slutbetalat den skuld som gav upphov till betalningsanmärkningen.

Tre år är lång tid och din betalningsförmåga kan ha förändrats mycket sedan det inträffade och Monetti ser till din nuvarande och famtida betalningsförmåga snarare än att bry sig så mycket om din historik. Ser din kalkyl tillräckligt bra ut i nutid, finns det goda möjligheter att få ett lån hos Monetti.
 

Monetti i jämförelse med andra liknande produkter

Monetti ligger någonstans i mitten när det handlar om priset för att ta ett snabblån. Generellt sett får du alltid räkna med att lån som godkänner personer med låg kreditvärdighet är dyrare än de större lån som kräver bra kreditscoring för att du ska bli godkänd.

Om du inte tillhör dem som blir godkänd för de större och billigare lånen, är Monetti oftast ett bra och tillräckligt förmånligt alternativ. Givetvis kan det ändå löna sig att jämföra Monetti med några av de andra Svenska snabblån som finns på marknaden.
Det är bra att tänka på att göra relevanta jämförelser så att du jämför dem med andra lån som varken tar UC och som kan godkänna lån trots anmärkning.

Har du bra kreditvärdighet bör du istället i första hand rikta in dig på de privatlån som har billigast ränta eftersom det skiljer ganska mycket. Särskilt om du lånar pengar med lång återbetalningtid, då det kan göra stor skillnad i längden.
 

Hur snabbt får du pengarna vid lån hos Monetti

Du behöver ange ett bankkonto för att Monetti ska kunna göra en utbetalning.
Pengarna kommer att vara på väg till ditt konto enligt följande tider (tid då lånet godkänts):
Helgfria vardagar före klockan 13.00 så överförs pengarna till din bank samma dag mellan 15.00 och 17.00.
Helgfri vardag efter klockan 13.00 så överförs pengarna till din bank under nästföljande bankdag.
Fredagar efter klockan 13.00 eller under helgen så överförs pengarna till din bank under måndagen.

Nordea överför pengarna samma dag om du ansöker före klockan 10.30. Exakt tid för insättning på ditt konto kan variera beroende på vilken bank du har.
 

Monetti som skuldfinansieringslån

Om du behöver ett lån för att samla andra tidigare lån och krediter, är det kanske inte säkert att Monetti har tillräckligt höga lånebelopp för att det ska räcka till. Många som funderar på skuldkonsollidering har långt mer än 20000 kr i skulder och då blir Monetti otillräckligt i det sammanhanget.

Det finns större lån som passar bra om du vill samla ihop gamla skulder, krediter och avbetalningsköp. De flesta kan tjäna flera 1000-lappar per månad på att göra på detta sätt och det är en mycket vanligt förekommande anledning till att söka privatlån utan säkerhet.
 

Informationen på den här sidan om Monetti, uppdaterades senast 2018-03-25.

Privatlån online

Privatlån och blancolån för alla olika behov, svar direkt på skärmen

Snabblån online

Snabblån med ansökan online och svar direkt på skärmen. Extra snabbt med BankID

Billån online

Billån för dig som vill välja bil och köpa och sälja utifrån dina egna villkor

Samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner