Onea - snabblån utan uc kontroll

Onea snabblån utan uc Onea snabblån utan uc

Hos Onea ansöker du snabbt och enkelt om snabblån utan uc kontroll på upp till 40000 kr. Återbetalningstiden är upp till 2,5 år lång och självklart kan du lösa lånet i förtid om du skulle vilja.

Onea passar alla personer som av någon anledning har låg kreditvärdighet eftersom de inte använder uc kontroll och det går bra att ansöka om lån trots tidigare betalningsanmärkning.
 

Onea - snabblån utan uc kontroll 500 - 30000 kr
(40000 för återkommande kunder)


Lånevillkor för snabblån hos Onea:
Min lånebelopp: 500 kr
Max lånebelopp: 30000 kr
Återbetalningstid: Upp till 2 år, lång återbetalningstid!
Åldersgräns: 20 år gammal
Inkomstkrav: En individuell bedömning görs från person till person
Lån utan uc kontroll: Ja, låna pengar utan uc kontroll hos Onea
Låna med betalningsanmärkning: Ja, ansök om snabblån även om du har betalningsanmärkning.
Låna med BankID: Ja, BankID krävs för identifiering
Låna pengar utan uc med bankid: Ja, snabb och enkel ansökan med bankid.

Övrigt:
- Svensk medborgare
- Svensk mobiltelefonnummer samt ett svenskt bankkonto.
- Genomgår sedvanlig kreditprövning.

Fördelar med snabblån utan uc kontroll hos Onea:
- Ingen uc kontroll
- Högt max lånebelopp för att tillhöra kategorin lån utan uc
- Snabb hantering med BankID
- Individuell bedömning av inkomstkrav
- Låna pengar trots betalningsanmärkning om du sköter din ekonomi i övrigt
- Lång återbetalningstid, går även att förlänga om behov finns

Nackdelar med snabblån utan uc hos Onea:
- Se upp med lånedatum eftersom det är det datum du ansöker om och blir godkänd för lån som blir din förfallodag. Förfallodagen går inte att ändra i efterhand.

Tips:
Bra lånealternativ för dig som har låg kreditvärdighet men ändå vill låna upp till 30000 kr. Ett smidigt snabblån utan uc kontroll.
 

Prisexempel låna:
30000 kr = 2838 kr per mån
25000 kr = 2365 kr per mån
20000 kr = 1892 kr per mån
15000 kr = 1419 kr per mån
10000 kr = 946 kr per mån

Exemplen ovan gör dig skuldfri på 2 år men du kan lösa lånet i förtid om du vill.

Snabblån utan uc kontroll hos Onea

Vissa banker och långivare använder sig av uc kontroll och andra ger snabblån utan uc kontroll. Det är olika och banken eller långivaren bestämmer själv vilket kreditupplysningsföretag de skall använda sig av. Allt mer vanligt är faktiskt att mindre snabblån ges utan att kreditupplysningen görs genom uc och istället använder man sig av andra kontroller för att bedöma en persons kreditvärdighet. För en privatperson med låg kreditvärdighet är det ofta en fördel att låna pengar utan uc kontroll eftersom man då inte försämrar sin kreditväridghet ännu mer genom att dra på sig många förfrågningar hos uc. Att det inte görs en kreditupplysning genom uc ska inte förväxlas med att det inte görs någon kreditkontroll alls. Att söka lån utan kreditkontroll är i princip inte möjligt i Sverige då seriösa banker och långivare har skyldighet att göra en kreditbedömning, vilket ofta innebär en kreditupplysning genom något kreditupplysningsföretag.

Onea tillhör alltså de lån som inte använder uc kontroll i sin kreditbedömning.
 

Snabblån med betalningsanmärkning hos Onea

Vissa snabblån och andra lån också för den delen, kan godkänna privatpersoner för lån även om de har en eller till och med flera betalningsanmärkningar. Allt fler långivare tar större hänsyn till hur den ekonomiska situationen ser ut i nuläget snarare än vad som hänt flera år tillbaka i tiden. En betalningsanmärkning ligger kvar hos kreditupplysningsföretagen i ca 3 år och därför är det naturligtvis angeläget att man försöker säkerställa att man inte får betalningsanmärkningar. Men om så nu redan är fallet så finns det möjligheter till lån med betalningsanmärkning.

Onea tillhör de lån där du kan pröva att göra en ansökan trots att du har betalningsanmärkning. Onea bedömer din ekonomiska kreditvärdighet utifrån nuläge, inte utifrån det som hänt långt tillbaka i tiden.
 

Smslån, snabblån och mikrolån

Tidigare förknippades smslån, snabblån och mikrolån med något negativt utifrån mångas moraliska aspekter att det var för lätt att snabbt låna pengar genom några knapptryckningar på sin mobiltelefon, vilket ju var vad det ursprungliga smslånet handlade om. I dagsläget finns snabblån i form av olika typer av lån men alla har de gemensamt att det går snabbt och enkelt att ansöka om dem på mobil enhet eller dator. Själva metoden att söka lån genom att skicka sms är numera mycket ovanligt men själva begreppet smslån lever kvar som ett etablerat varumärke. Det är praktiskt taget ingen skillnad mellan de mindre lånen oavsett om de kallas för snabblån, smslån eller mikrolån. Även om det finns större lån och banker som kategoriserar sig själva inom just snabblån utan att för den delen alls likna de snabblån vi avser när vi pratar om de som i mångt och mycket är det vi tidigare kallade för smslån.
 

Hur snabbt får man pengarna genom snabblån

Själva begreppet snabblån handlar egentligen inte om hur snabbt pengarna kommer in på kontot utan snarare om hur snabbt själva ansökningsprocessen går. Att det sedan av förklarliga skäl går snabbare att få pengarna på kontot handlar om låneprocessen som helhet. Du ansöker om snabblån genom ansökan online, får svar direkt på skärmen och när du signerat och tackat ja till lånet sätter utbetalningsprocessen igång. Vissa lån blir utbetalda direkt och du kan ha pengarna på ditt konto inom 15 minuter medan andra snabblån tar ett par bankdagar. I de flesta fall handlar det om vilken låneprodukt och vilken långivare du väljer och i viss mån även om det handlar om ett mindre lån eller större lån men även vilken bank du vill ha pengarna insatta till spelar roll i sammanhanget. Ska man generalisera kan man säga att de flesta snabblån ger dig pengar på kontot senast dagen efter att ditt lån blivit godkänt om det är en vardag men det finns även snabblån som betalas uta på helger.
 

Hur snabbt får du pengarna vid lån hos Onea

Utbetalningsrutiner vid snabblån utan uc kontroll hos Onea:
Utbetalning sker direkt när ditt lån blivit godkänt och signerat. Har du Nordea får du pengarna direkt efter godkänt lån medan det kan dröja till nästkommande bankdag om du har någon annan bank.
 

Privatlån och blancolån för alla tillfällen

Privatlån utan säkerhet kallas också ibland för blancolån, vilket innebär att man inte behöver ha någon särskild säkerhet för lånet och pengarna använder man till det man själv önskar. Att låna pengar utan säkerhet i form av blancolån är i allmänhet lite dyrare än om man exempelvis köper en bostad och sätter bostaden som säkerhet för ett bolån och liknande. Inom kategorin privatlån och blancolån återfinner vi alla lån där ingen säkerhet krävs oavsett om det handlar om ett större lån, ett snabblån utan uc kontroll eller ett mer traditionellt smslån.
 

Privatlån online

Privatlån och blancolån för alla olika behov, svar direkt på skärmen

Snabblån online

Snabblån med ansökan online och svar direkt på skärmen. Extra snabbt med BankID

Billån online

Billån för dig som vill välja bil och köpa och sälja utifrån dina egna villkor

Samla lån

Samla lån och krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner