Säkerfinans snabblån och kontokredit

Säkerfinans snabblån och kontokredit på upp till 40000 kronor. Säkerfinans snabblån och kontokredit på upp till 40000 kronor.

Säkerfinans erbjuder två olika lånelösningar som du kan söka online och få svar direkt på. Det ena är ett snabblån med upp till 1 års återbetalningstid och det andra är en kontokredit online som har mer flexibla villkor när det handlar om återbetalning och ränta.

Är du ny kund hos Säkerfinans, kan du söka snabblån och kontokredit på upp till 25000 kronor, sedan när du väl är kund kan du ansöka om högre belopp ända upp till 40000 kr både på snabblånet och kontokrediten.

Säkerfinans grundvillkor

Tillgängliga låneprodukter hos Säkerfinans: Snabblån/SMS-lån och kreditkonto.
Lägsta möjliga lånebelopp: Låna minst 1000 kronor
Högsta möjliga lånebelopp: Låna upp till 25 000 kr för nya kunder och upp till 40 000 kr för befintliga kunder.
Återbetalningstid: Upp till 1 år för snabblån/SMS-lån och mer flexibelt på kreditkontot.
Åldersgräns för snabblån/SMS-lån och kontokredit: 20 år eller äldre
Inkomstkrav: Årsinkomst på minst 150 000 kr/år före skatt. Det motsvarar en genomsnittlig månadsinkomst på 12 500 kr per månad före skatt.
Använder Säkerfinans UC kontroll?: Nej, Säkerfinans använder Bisnode.
Godkänner Säkerfinans lån och kontokredit trots betalningsanmärkning?: Nej, du kommer inte att bli godkänd för lån om du har betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.
Övriga krav hos Säkerfinans:
- Folkbokförd i Sverige (varaktigt bosatt).
- Ha ett mobilabonnemang

Prisexempel för kontokredit:
Om du utnyttjat hela kontokrediten på 25 000 kronor, kommer du att behöva betala minst 2750 kronor per månad men du kan göra större inbetalningar om du vill. Du kan också begära fler uttag när det finns utrymme på din kredit, vilket gör att detta ska ses som ett prisexempel där du direkt tar ut 25 000 kr och inte gör fler uttag eller ändrar din månadsbetalning.

Prisexempel för SMS-lån och snabblån på 25 000 kr:
Om du lånat 25000 kr med en återbetalningstid på 360 dagar kommer du att betala 3 717 kr per månad tills lånet är slutbetalt. Inga övriga avgifter tillkommer och du kan tryggt räkna med att det är samma belopp som ska betalas varje månad tills lånet är slutbetalt.

FAKTA OCH TIPS
Kredittjänsten Säkerfinans och dess låneprodukter, tillhandahålls av S & A Sverige AB som även driver Snabbfinans, Mobillån och Smskredit.

En låntagare kan bara ha lån hos antingen Snabbfinans, Säkerfinans, Mobillån eller Smskredit. Det betyder att kunder som redan har ett lån hos ett av dessa varumärken inte kommer att bli godkända för lån hos ett av de andra varumärkena innan det första lånet är helt återbetalt.
Säkerfinans gör inte sin kreditupplysning genom förfrågan hos företaget UC (Upplysningscentralen AB). Säkerfinans använder istället Bisnode.

Säkerfinans trygga och snabba lån utan säkerhet
Säkerfinans trygga och snabba lån utan säkerhet

Snabb och enkel ansökan med riktigt snabbt svar

Du ansöker om snabblån och kontokredit genom några enkla steg på Säkerfinans sida online. Du väljer först om du vill söka kontokredit eller snabblån samt önskat lånebelopp och återbetalningstid. Sedan får du svara på några enkla frågor som rör din ekonomi gällande inkomster och utgifter som du har varje månad. Du kommer inte att behöva redogöra för utgifterna i detalj men var så noga som möjligt när du anger dina kostnader för hyra och annat du blir ombedd att svara på.
Uppgifterna du fyller i är skyddade av banksekretessen och används enbart i syfte att göra en kalkyl som ska ge en bild av hur din betalningsförmåga ser ut. Detta kallas för kreditbedömning.
Du får svar direkt på skärmen efter att du skickat iväg din ansökan. Och kort därefter kommer du få bekräftat att pengarna skickas till ditt konto. Säkerfinans är snabba i sin hantering av ansökan och utbetalning!
 

Vilken typ av kreditupplysning görs hos Säkerfinans

Alla seriösa långivare i Sverige skall följa finansinspektionens allmänna råd, vilket även innefattar att de bör beställa en kreditupplysning på personen ifråga, som ansöker om lån eller kredit. I Sverige finns flera olika kreditupplysningföretag och det mest kända är väl UC som de flesta känner till vad det är för något. Säkerfinans använder sig inte av UC (Upplysningscentralen AB) utan använder istället Bisnode, vilket är en fördel för dig som låntagare.
Att låna pengar utan UC kontroll hos Säkerfinans, kommer alltså inte att påverka din kreditvärdighet negativt om du vill ansöka om ett annat lån eller en kredit som kräver UC i framtiden.
I en kreditupplysning genom Bisnode kommer det att synas din senaste deklarerade inkomst, underskott av kapital och överskott av kapital och sådan typ av information. Det syns alltså inte vem/vilka som gjort en kreditupplysning på dig sedan tidigare och när, vilket det gör i en UC kontroll.
 

Vem kan söka lån hos Säkerfinans

Alla som uppfyller Säkerfinans grundvillkor för att söka lån, kan enkelt ansöka om snabblån eller kontokredit hos Säkerfinans. Ålderskraven och kravet på att vara varaktigt bosatt i Sverige samt att ha ett mobilabonnemang, är enkelt att veta om man uppfyller, medan inkomstkravet kanske är svårare om man vet med sig att man "ligger precis på gränsen". En liten hjälp på vägen är att det som kontrolleras i kreditupplysningen är din årsinkomst vid din senaste deklaration och det är även i den som du själv kan kontrollera vad du tjänade föregående år. Om du vet med dig att dina inkomster har förändrats sedan din senaste deklaration, är det de senaste och mest färska uppgifterna du ska ange.

Säkerfinans snabblån för att finansiera kostnader för andra lån

Att ta ett snabblån för att finansiera kostnaderna för andra lån och krediter man har sedan tidigare, är aldrig att rekommendera. Det kan leda till en osund skuldfälla där kostnaderna för lån och krediter galopperar iväg helt utan kontroll. Däremot kan man ta ett lån för att samla ihop tidigare lån och krediter till ett enda lån att betala på varje månad. Säkerfinans kan eventuellt vara ett lämpligt lån för detta om du har flera dyra krediter och SMS-lån sedan tidigare som du behöver samla ihop för att få bättre kontroll på din ekonomi. Att det skulle bli väsentliga skillnader i det månadsbelopp du ändå ska betala, är kanske lite svårare att se eftersom Säkerfinans ändå kräver ett relativt högt månadsbelopp att betala då lånetiden är begränsad till max ett år.
Uppriktigt sagt finns det andra lån som lämpar sig bättre för skuldfinansiering (samla ihop lån och krediter) än Säkerfinans. Leta istället efter bra lån för skuldfinansiering för privatpersoner.

Den här sidan uppdaterades senast 2017-09-19.

Stora privatlån utan säkerhet
Stora privatlån utan säkerhet

Passade inte snabblån hos Säkerfinans dig? Välj ett större privatlån utan säkerhet.

Snabblån upp till 50 000 kr
Snabblån upp till 50 000 kr

Du kan söka andra snabblån än Säkerfinans eller söka fler än ett snabblån.

Billån utan kontantinsats
Billån utan kontantinsats

Populära billån i olika storlekar för dig som vill köpa bil utan kontantinsats.

Samla lån och krediter
Samla lån och krediter

Samla tidigare lån och dyra krediter genom skuldfinansiering för privatpersoner.