Aktuellt

Följ med i vad som händer - tips och artiklar inom lån

Tillhör du en av de många personer som plötsligt inser att du hamnat i en lånefälla? Den berömda skuldfällan har obarmhärtigt slagit igen och kanske sitter du fast i en ond cirkel av att betala lån och krediter som du sedan måste utnyttja igen i slutet av månaden.

Nytt år och nya möjligheter brukar man ju säga... eller? Handlade ditt "officiella nyårslöfte" om att träna mer och äta nyttigare? Kanske sluta röka eller något annat som har med hälsa och välmående rent fysiskt att göra? Att skaffa sig bättre ekonomi är kanske inte det man uppger som nyårslöfte när man sitter samlade och delar med sig av vad...

Låg kreditvärdighet kan man få av flera olika anledningar. Det kan vara på grund av ålder, inkomst, tidigare skulder, många förfrågningar hos UC, betalningsanmärkningar, skuldsaldo hos Konofogdemyndigheten eller att man helt enkelt får en dålig kreditscoring av andra anledningar.
Här ska du få reda på vad som kan orsaka en låg kreditvärdighet och...

Genom ID stöld kan en bedragare exempelvis låna pengar i ditt namn. ID kapning kan användas i många olika olagliga syften och det finns inga 100% fullständiga skydd för detta men det finns ett antal saker du ändå kan göra för att försöka skydda dig.
ID stöld

Hela världen är i chocktillstånd och många länders ekonomi blöder helt okontrollerat. Ett lands ekonomi kan påverka invånarnas privatekonomi på flera olika sätt. Det finns egentligen ingenting som talar för att Sverige som nation kommer vidta åtgärder som gör att din privatekonomi drabbas ännu hårdare.

Har din företagsverksamhet drabbats av de konsekvenser som Covid 19 medför? Har du svårt att uppfylla kraven för att få ett småföretagarlån hos din vanliga bank? Känner du att regeringens krispaket inte kommer att räcka för att rädda ditt företag?
Genom att undersöka möjligheterna till ett småföretagarlån på nätet, kanske du hittar en utväg ur...

Behöver ditt företag mer disponibla medel på banken eller i kassan av någon anledning? Vill du slippa vänta på en bokad tid på ett bankkontor och istället teckna ett företagslån online?
Då kan vi glädja dig med att vi har utökat vår webbplats med bra och relevanta företagslån för små och medelstora företag.

Svenska banker online tillhandahåller information om banker och andra långivare
som är verksamma i Sverige och står under tillsyn av finansinspektionen.
Privatlån utan säkerhet och förmånliga företagslån i alla storlekar.

All rights reserved © svenska-banker.se 2015.
 

Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!