Om oss

Svenska-banker.se är en helt opartisk webbplats som drivs av idéella krafter. Vårt främsta mål är att tillhandahålla tydlig och bra fakta och information om Svenska banker online så att våra besökare kan göra väl avvägda val när de ska välja vilken typ av lån de vill ansöka om oavsett om det handlar om privatlån eller företagslån.

Vi tycker att räntesättningen ska vara rättvis

Vi riktar främst in oss på privatlån och företagslån utan säkerhet med låg ränta. Det betyder att det det endast undantagsvis kommer att förekomma så kallade högkostnadskrediter på vår webbplats.
På våra sidor kommer du med andra ord inte att hitta små dyra smslån med hög ränta och andra liknande låneprodukter som faller inom ramen för högkostnadskrediter.

Allmänna villkor

§1 Personuppgifter
svenska-banker.se hanterar inte personuppgifter eller fullföljande av olika typer av låneansökningar. Låneansökningar hanteras direkt mellan de banker och långivare som omnämns och rekommenderas och låntagaren själv.Vid kontakt eller anmälan om nyhetsbrev och liknande kan du vara anonym och de uppgifter som sparas är e-postadresser för eventuell framtida kommunikation men lämnas ej ut till tredje part.
Utskick om nyheter kan komma att ske och mottagaren ansvarar för att anmäla att han/hon inte önskar mottaga sådana utskick genom att besvara utskicket enligt den instruktion som alltid kommer att finnas med i mejlet.

§2 Ansvar
svenska-banker.se ansvarar inte för skador eller konflikter beträffande lån eller avtal. Inte heller ansvarar svenska-banker.se för förändringar i lånevillkor som ej kommit till vår kännedom. I alla händelser av konflikt med en långivande bank, skall du vända dig direkt till långivaren.Vi rekommenderar inte överskuldsättning och du ansvarar själv för att låna ansvarsfullt.

§3 Ändring av allmänna villkor
Allmänna villkor kan komma att ändras över tid, därför bör du hålla dig uppdaterad på de allmänna villkoren som finns på denna sida med jämna mellanrum.

Svenska-banker.se etablerade sedan 2015

Webbplatsen svenska-banker.se har varit etablerade på nätet sedan 2015 och drivs av ett antal privatpersoner. Samtliga är utbildade och yrkesverksamma inom olika befattningar inom ekonomi inom både privat och offentlig verksamhet. Vi bedriver ingen affärsverksamhet. Sidan finansieras främst genom egna insatser av privata medel men i förekommande fall kan även sponsrade länkar bringa inkomster som går till webbplatsens drift och underhåll. Sponsrade länkar påverkar inte vår opartiskhet utan läggs alltid upp med ett tydligt syfte och i en ordning som ska främja dig som besökare. Gällande låneinformation på webbplatsen, samarbetar vi med vår systersida www.kontanter.nu som också står för produktionen av aktuell låneinformation. Det är också genom den sidan som du kan komma i kontakt med oss av någon anledning.

Svenska banker online tillhandahåller information om banker och andra långivare
som är verksamma i Sverige och står under tillsyn av finansinspektionen.
Privatlån utan säkerhet och förmånliga företagslån i alla storlekar.

All rights reserved © svenska-banker.se 2015.
 

Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!